ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Βιασμοι, χασις και πνιγμοι στο Αστυνομικο Δελτιο

Κρατούσε φυλακισμένη 23χρονη Βουλγάρα
Φυλακισμένη στο σπίτι του στη Μεσσήνη κρατούσε για δυο μήνες, μια 23χρονη Βουλγάρα, ένας 20χρονος ομοεθνής της. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 23χρονη στην Αστυνομία, ο 20χρονος την απήγαγε την 1η Μαΐου και στη συνέχεια την έκλεισε στο σπίτι του και την εξανάγκαζε να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί του. Η κοπέλα κατάφερε να ειδοποιήσει τηλεφωνικά τους συγγενείς της και αυτοί στη συνέχεια ειδοποίησαν την Αστυνομία. Χθες το μεσημέρι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο Βούλγαρο και έδωσαν τέλος στην ομηρία και το μαρτύριο της νεαρής γυναίκας.
Αύριο η κηδεία του ηρωικού Δημήτρη Σαμψόνοφ
Στη Φλώρινα, όπου διαμένουν οι συγγενείς του, θα γίνει αύριο η κηδεία του 27χρονου Ρωσοπόντιου Δημήτρη Σαμψόνοφ, που πνίγηκε προχθές το απόγευμα στη θάλασσα στην περιοχή Ρωμανού Μεσσηνίας. Ο Δημήτρης κατάφερε να σώσει από πνιγμό οικογένεια φίλων του και το παιδί τους, που κινδύνευαν στη θάλασσα. Όμως - όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες - ένα κύμα τον τράβηξε στα βαθιά και αμέσως εξαφανίστηκε στα φουρτουνιασμένα νερά. Το πτώμα του εκβράστηκε στην ακτή λίγη ώρα αργότερα.
Προφυλακίστηκε ο 29χρονος για την χασισοφυτεία
Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας, ο 29χρονος που είχε συλληφθεί, την περασμένη Τρίτη, να ποτίζει 395 χασισόδενδρα, σε χασισοφυτεία, σε αγροτοδασική περιοχή κοντά στη Φλεσσιάδα Μεσσηνίας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.