ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

Μουσική βραδιά με Ναταλία Γεράκη, Μυρσίνη Μαργαρίτη, Διονύση Μαλλούχο και Μάνια Παπαδημητρίου

MALLOYXOS DIONYSHSΜΟΥΣΙΚΗ βραδιά με έργα DEBUSSY, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου/CD Claude Debussy La Μusique à moi : μια μουσική ιστορία που αφηγείται τη διαφορετικότητα του Γάλλου συνθέτη, την ιδιαιτερότητα της μουσικής του, τη σχέση του με τους ιμπρεσιονιστές ζωγράφους, τους συμβολιστές ποιητές, τον Maurice Ravel, τις φιλίες, τους ταραχώδεις έρωτες, την αγάπη για τη μικρή του κόρη, την αναζήτηση της δικής του αυθεντικής φωνής, της Μusique à moi, παρουσιάζουν αύριο στις 9.30 μ.μ. στον Ιανό η Utopia Records, η Μικρή Άρκτος και ο IANOS.
Σημαντικά έργα του Claude Debussy ερμηνεύουν η φλαουτίστα Ναταλία Γεράκη, η σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και ο πιανίστας Διονύσης Μαλλούχος, διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Αφηγείται η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου.
● Η είσοδος είναι 10 ευρώ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ.
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianos.gr/radio/
Πληροφορίες – Κρατήσεις: IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 – Αθήνα
Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ: Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) και στο www.ianos.gr
Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΛΛΟΥΧΟΣ
Μουσικός με πολύπλευρη δραστηριότητα. Ως πιανίστας έχει δώσει ρεσιτάλ στις σημαντικότερες αθηναϊκές αίθουσες και σε πολυάριθμα φεστιβάλ σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ έχει συμπράξει ως σολίστ με ελληνικές και ξένες ορχήστρες. Ως σεναριογράφος, παραγωγός και παρουσιαστής τηλεοπτικών μουσικών εκπομπών συνεργάστηκε με την ΕΤ-1 και τη Φραγκίσκη Καρόρη (1982-1995 Ο Κόσμος της Μουσικής, Το Παιχνίδι του μαύρου και του άσπρου, Νέα και Νότες). Ως ραδιοφωνικός παραγωγός του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΑ παρουσίαζε για πολλά χρόνια την καθημερινή εκπομπή Όλα τα Πρωινά του Τρίτου. Δισκογραφικά δραστηριοποιήθηκε με τις εταιρείες EMI, SONY, Subways Music και IRIDA Classical. Διδάσκει πιάνο στο Αττικό Ωδείο, Μουσική Αγωγή στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και από το 2009 είναι διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Σπούδασε πιάνο στο Ωδείο Αθηνών με τον Γιώργο Αρβανιτάκη και, ως υπότροφος των ιδρυμάτων Αλέξανδρος Σ.Ωνάσης και Μπάκαλα, στην Ακαδημία Ferenc Liszt της Βουδαπέστης με τους Istvan και Màrta Gulyas. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός του Ε.Μ.Πολυτεχνείου

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.