ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Η ευρωβουλευτής Ρόδη Κράτσα στην Καλαμάτα για τις Ευρωεκλογές

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕΙΤΕ το θέλουμε είτε όχι, η Ευρώπη που θέλουμε και οι ευρωεκλογές του Μαΐου είναι άμεσα συνυφασμένες και δικαιολογημένα εστίασε «εκεί» την ομιλία της η ευρωβουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα μιλώντας στα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στο Μεζεδοπωλείον Κεντρικόν.
Η κα Κράτσα μιλώντας στη «ΦΩΝΗ» πριν την ομιλία της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτές οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και απαιτείται καθαρός πολιτικός λόγος από πλευράς των ελληνικών κομμάτων. Σχετικά με το δίλημμα-μνημόνιο ή αντιμνημόνιο η κα Κράτσα τόνισε πως δεν υφίσταται τέτοιο δίλημμα και χρειάζεται δημοσιονομική εξυγίανση η οποία ήδη γίνεται.
«Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα» είπε χαρακτηριστικά. Σε ερώτηση για την θέση της Ε.Ε. στην υπόθεση της Ουκρανίας και την προσάρτηση της Κριμαίας η Ρόδη Κράτσα εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για την εγκυρότητα του δημοψηφίσματος.
Στην ομιλία της ευρωβουλευτή που έγινε στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές του Μαΐου δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει το δρώμενο για τον ξεσηκωμό του ’21 στην Καλαμάτα ενώ μίλησε και για τις ομορφιές της Μεσσηνίας που έχει γνωρίσει σε προηγούμενα ταξίδια του στην περιοχή.
Χαιρέτησαν ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς, ενώ παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Τ.Ο. Καλαμάτας Κώστας Παπαδάκης, ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ο γ.γ. του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, οι δήμαρχοι Δημήτρης Καφαντάρης, Στάθης Αναστασόπουλος, Δημήτρης Γιαννημάρας, η υποψήφια δήμαρχος Ελένη Αλειφέρη κ.ά.
Θ.Π.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.