ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

19 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Κουφαλάκος

KOYFALAKOS SYNENTEYKSHΟ υποψήφιος δήμαρχος στη Δυτική Μάνη, με την Λαϊκή Συσπείρωση, Παναγιώτης Κουφαλάκος, ανακοίνωσε τα 19 πρώτα ονόματα των υποψηφίων του ψηφοδελτίου.
Δίνοντας το πολιτικό στίγμα του συνδυασμού, δήλωσε: 
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση από το πιο απλό πρόβλημα, μέχρι το πιο μεγάλο, όλα συνδέονται με την κεντρική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι η μήτρα που γεννά τις πολιτικές φτωχοποίησης των λαών της.
Στο πνεύμα αυτό κατατάσσει τους αντιπάλους του, για τους οποίους είπε:
«Η δημοτική αρχή του κ. Γιαννημάρα δεν διαφέρει σε τίποτα από τις δημοτικές αρχές τις δήθεν ανεξάρτητες πολυσυλλεκτικές, των πρώην δημάρχων, Μπασάκου και Μαραμπέα, πού στηρίζονται από τις δυνάμεις του Ευρωμονόδρομου. Βγάζουν σπυράκια όταν γίνεται κριτική για τον Καλλικράτη, για την συνθήκη του Μάαστριχ και για την Κοινή Αγροτική Πολιτική πού έχει οδηγήσει σε συρρίκνωση τον αγροτικό πληθυσμού και ερημώνει την ύπαιθρο».
Για τις μελλοντικές ενέργειες του συνδυασμού τόνισε:
Θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο,
Για πρωτοβάθμια δημόσια υγεία, πού η έλλειψη της στην Δυτική Μάνη παίρνει εφιαλτικά χαρακτηριστικά.
Για Δημόσιο Νοσοκομείο πλήρως εξοπλισμένο και με το απαραίτητο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό πού θα παρέχει υπηρεσίες υγείας δωρεάν, για όλους του πολίτες.
Θα πρωτοστατήσουμε στους κοινωνικούς αγώνες για κατοχύρωση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων και όχι εθελοντική εργασία και χαρτζιλίκια. Το έχει παρακάνει ο δήμαρχος στην Δυτική Μάνη με συμβάσεις εργασιακού μεσαίωνα και χωρίς ωράριο, όπως καταγγέλλουν συμβασιούχοι.
Θα πρωτοστατήσουμε στους αγώνες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, για δωρεάν δημόσια παιδεία, χωρίς χορηγούς και εμπορευματοποίηση της παιδείας, για Δημόσια δωρεάν μεταφορά των μαθητών, με ασφαλή λεωφορεία πού θα εξασφαλίζουν την ασφάλεια των Μαθητών, για δωδεκάχρονο δημόσιο σκολειό γενικής παιδείας με μουσική και αισθητική καλλιέργεια.
Θα πρωτοστατήσουμε στους αγώνες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, για να μην μείνει κανένας συμπολίτης μας χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό και χωρίς πρόσβαση στην υγεία.
Δεν θα επιτρέψουμε να βγει στο πλειστηριασμό καμία εργατική-αγροτική- λαϊκή κατοικία.
Θα πρωτοστατήσουμε στους αγώνες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για ισόρροπη ανάπτυξη όλης της Μάνης.( Παραλιακής και μη).
Μαζί με τις Λαϊκές Επιτροπές, πού θα τις ενθαρρύνουμε, θα διεκδικήσουμε τους ανάλογους πόρους για την Μάνη των ονείρων μας.
Μαζί με τις Λαϊκές Επιτροπές θα οργανώσουμε ενημέρωση σε αγροτικά εργατικά και επαγγελματικά ζητήματα της καθημερινότητας.
Θα πρωταγωνιστήσουμε στον αγώνα για αλληλεγγύη με ταυτόχρονη
αγωνιστική διεκδικητική κινητοποίηση, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια,
με Αλληλεγγύη και όχι ελεημοσύνη -ουσιαστικά ζητιανιά.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
Βαβαρούτσου Βασιλική, ταμίας στην ΔΕΥΑ Μεσσήνης, Γιαννέα Ελένη, Ακτινολόγος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, Γιαννακέας Βαγγέλης, Οικοδόμος, Γκούζος Παναγιώτης, εκτελωνιστής, Καβαθέας Παναγιώτης, επαγγελματίας, Λαμπρινέας Κώστας, εκπαιδευτικός, Ξυδέας Κώστας, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Ξυδέας Σταύρος, σιδεράς, Παπαδέα- Κυριακοπούλου Χαρίκλεια, συνταξιούχος Δημοσίου, Πατριαρχέας Παρασκευάς, συνταξιούχος, Πατιστέα Νίκη, νηπιαγωγός, Σιδέρης Παναγιώτης, συνταξιούχος, Σπυρέα Βάσω, ιδιωτική υπάλληλος, Σπυρέας Σωτήρης, υπάλληλος ΕΛΤΑ, Ταβουλαρέας Πέτρος, ηλεκτρολόγος, Φαϊπέας Παναγιώτης, αγρότης, Φουντέας Παντελής, δημόσιος υπάλληλος, Χρηστέα Στέλλα, μηχανικός Ε.Μ.Π και Ψαλτήρας Νίκος, επαγγελματίας τυποποιητής ελαιολάδου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.