ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΑΛΑΛΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΛΟΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

logga1H τε­χνι­κή υ­πη­ρε­σί­α του Δή­μου πα­ρέ­λα­βε το Α΄ στά­διο της Πο­λε­ο­δο­μι­κής με­λέ­της για την Α­να­θε­ώ­ρη­ση του Ρυ­μο­το­μι­κού Σχε­δί­ου της Τ.Κ. Λογ­γάς και δό­θη­κε εν­το­λή για την σύν­τα­ξη του Β1 στα­δί­ου, το ο­ποί­ο θα α­πο­τε­λεί και την τε­λι­κή πρό­τα­ση για την τρο­πο­ποί­η­ση του σχε­δί­ου. Στη συ­νέ­χεια η τε­λι­κή πρό­τα­ση θα τε­θεί σε δι­α­βού­λευ­ση και κα­τό­πιν α­πο­φά­σε­ως της Ε­πι­τρο­πής Ποι­ό­τη­τας Ζω­ής θα συ­ζη­τη­θεί στο Δη­μο­τι­κό Συμ­βού­λιο, ό­που θα λη­φθεί η α­πό­φα­ση για την έγ­κρι­ση της πρό­τα­σης.
Η τε­λι­κή πρό­τα­ση θα α­ναρ­τη­θεί προ­κει­μέ­νου να  υ­πο­βλη­θούν τυ­χόν εν­στά­σεις για χρο­νι­κό δι­ά­στη­μα 15 η­με­ρών, α­φού θα  εκ­δι­κα­στούν αυ­τές, θα α­να­συν­τα­χθεί η τε­λι­κή πρό­τα­ση (Β2 στά­διο) και θα υ­πο­βλη­θεί στο αρ­μό­διο πο­λε­ο­δο­μι­κό τμή­μα του Υ­πουρ­γεί­ου Πε­ρι­βάλ­λον­τος. Σύμ­φω­να με το χρο­νο­δι­ά­γραμ­μα της με­λέ­της η ο­λο­κλή­ρω­ση ό­λων των στα­δί­ων α­να­μέ­νε­ται τον Α­πρί­λιο του 2014.
Στό­χος της  προ­σπά­θειας εί­ναι η ε­φαρ­μο­γή του υ­φι­στά­με­νου εγ­κε­κρι­μέ­νου ρυ­μο­το­μι­κού σχε­δί­ου Λογ­γάς, η ο­ποί­α μέ­χρι τώ­ρα ή­ταν α­νέ­φι­κτη με α­πο­τέ­λε­σμα να μην εί­ναι δυ­να­τή η έκ­δο­ση οι­κο­δο­μι­κών α­δει­ών σε έ­να μέ­ρος με αυ­ξη­μέ­νη του­ρι­στι­κή δρα­στη­ρι­ό­τη­τα και γε­νι­κά στό­χος εί­ναι η  πο­λε­ο­δο­μι­κή ορ­γά­νω­ση του Δή­μου μας σε πε­ρι­ο­χές α­να­πτυσ­σό­με­νες.Αν­τί­στοι­χη δι­α­δι­κα­σί­α θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί και για την πο­λε­ο­δό­μη­ση της πε­ρι­ο­χής Β΄ κα­τοι­κί­ας στη Μπού­κα Μεσ­σή­νης, ό­που και για τη με­λέ­τη αυ­τή ο α­νά­δο­χος έ­χει πα­ρα­δώ­σει το Α΄ στά­διο. Η τε­χνι­κή υ­πη­ρε­σί­α του Δή­μου βρί­σκε­ται στο στά­διο ε­λέγ­χου της πρό­τα­σης και α­να­μέ­νε­ται να δο­θεί εν­το­λή στον α­νά­δο­χο εκ­πό­νη­σης του ε­πό­με­νου στα­δί­ου, α­κο­λου­θών­τας την ί­δια δι­α­δι­κα­σί­α. Η ο­λο­κλή­ρω­ση της με­λέ­της πο­λε­ο­δό­μη­σης πε­ρι­ο­χής Μπού­κας Μεσ­σή­νης, σύμ­φω­να με το χρο­νο­δι­ά­γραμ­μα της με­λέ­της α­να­μέ­νε­ται στα μέ­σα του 2014.
Ε­πί­σης πρό­σφα­τα εγ­κρί­θη­καν α­πό το Γε­νι­κό Γραμ­μα­τέ­α Α­πο­κεν­τρω­μέ­νης Δι­οί­κη­σης κ. Αγ­γε­λά­κα τα Σχέ­δια Χω­ρι­κής και οι­κι­στι­κής Ορ­γά­νω­σης δη­μο­τι­κών ε­νο­τή­των Αί­πειας και Πε­τα­λι­δί­ου για τα ο­ποί­α εκ­δό­θη­καν και τα σχε­τι­κά ΦΕΚ.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.