ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

Η κωλυσιεργία της Κυβέρνησης και η αδυναμία των Δημάρχων θα «πνίξουν» με σκουπίδια την Πελοπόννησο

«Η κωλυσιεργία της Κυβέρνησης να αποφασίσει για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, παρόλο που δεν έχει καθόλου διαθέσιμο χρόνο, και η αδυναμία μέρους των Δημάρχων να διαχειριστούν τα απορρίμματά τους θα ευθύνονται αν γεμίσει σύντομα η Πελοπόννησος με σκουπίδια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ενημερώνοντας παράλληλα ότι το έργο της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ θα έχει ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.
«Εμείς γλιτώνουμε τους πολίτες από τα πρόστιμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου με την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ» συνέχισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι «η Κυβέρνηση κωλυσιεργεί προκειμένου να λύσει δικά της εσωτερικά προβλήματα που δεν έχουν καμία σχέση με τα προβλήματα των πολιτών. Πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της και να μαζέψει τους Υπουργούς της απ’ το να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Πελοπόννησο ενόψει τουριστικής μάλιστα περιόδου».
Εμφανή χαρακτήρισε τέλος τον πανικό του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη μετά τις κεραυνοβόλες παρεμβάσεις του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αλλά και δικαίωση την αντίδραση της Περιφερειακής αρχής από την πρώτη σιγμής. 

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.