ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

europe

Ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των αιτήσεων μετεγγραφών

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους φοιτητές που είχαν υποβάλει ένσταση (αίτηση θεραπείας) επί των αποτελεσμάτων των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών ότι η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων έχει οριστικά ολοκληρωθεί από την Επιτροπή των Ενστάσεων και οι κυρωτικοί πίνακες έχουν σταλεί στα Ιδρύματα.
Ενημερώνει επίσης όσους αιτήθηκαν κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή στην αρμόδια Επιτροπή της παρ. 9 του άρθρου 21 του ν. 4332/2015 ότι η Επιτροπή των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών, ως διαρκής επιτροπή, εξετάζει τα αιτήματα που υποβάλλονται σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου και ανακοινώνει τα αποτελέσματα σταδιακά, μετά την εξέταση των αντίστοιχων φακέλων. Η Επιτροπή των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών έχει ολοκληρώσει την επανεξέταση όσων ενστάσεων υποβλήθηκαν έως τις 17/3/2016, με συμπληρωματικά δικαιολογητικά, εκδίδοντας αποτελέσματα στις 21/3/2016.
Κατόπιν τούτων, όλοι οι ως άνω ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των αιτήσεών τους κάνοντας χρήση των κωδικών τους στην ειδική εφαρμογή μετεγγραφών (transfer.it.minedu.gov.gr) ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (minedu.gov.gr).

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.