ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Δήμο Δυτικής Μάνης- Αποπομπή και δεύτερου αντιδημάρχου


 
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Δήμο Δυτικής Μάνης, με τη δημοτική αρχή  να αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα  λειτουργίας. Μετά την αποπομπή , πριν δύο ημέρες του Αντιδημάρχου Δημήτρη Χρηστέα , ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας  με απόφασή του απέπεμψε και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Βαβαρούτσο. Την ίδια ώρα υπέβαλλε την παραίτησή του και ο ειδικός συνεργάτης Παναγιώτης Λούζης , επικαλούμενους προσωπικούς λόγους.

Στην απόφαση ανάκλησης του αντιδημάρχου Γ. Βαβαρούτσου , η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου , ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας αναφέρει:

“1. Με την αριθ. 3756/15-6-2021 δήλωσή του ο αντιδήμαρχος κ. Βαβαρούτσος Γεώργιος δηλώνει απών από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 15ης Ιουνίου 2021, χωρίς αιτιολόγηση, ενώ στην ημερήσια διάταξη ήταν θέματα προς συζήτηση που είχαν σχέση με τις αρμοδιότητές του ως αντιδημάρχου και συγκεκριμένα για την εξεύρεση χώρου μεταφόρτωσης των απορριμμάτων.

Η απουσία του συνετέλεσε στην έλλειψη απαρτίας και δεν πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση, με αποτέλεσμα τον άμεσο κίνδυνο της υγείας των δημοτών λόγω παραμονής των απορριμμάτων.

  1. Οτι αντίθετα την ίδια ημέρα και μετά από δύο ώρες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωνε παρών.
  2. Οτι συμμετείχε χωρίς την ενημέρωση του δημάρχου σε συνεδρίαση με τα άλλα δύο μέλη της εκλεγμένης δημοτικής ομάδας του δημάρχου και αποφάσισαν τη διαγραφή του τέταρτου μέλους και αντιδημάρχου της δημοτικής ομάδας δημιουργώντας εσωτερικό πρόβλημα στη λειτουργία του δήμου.
  3. Οτι με αυτές τις πράξεις του αντιστρατεύεται τα συμφέροντα της λειτουργίας του δήμου και αντιτίθεται εμπράκτως στις καταστατικές αρχές της δημοτικής παράταξης «Νέα Πνοή για τη Δυτική Μάνη», που τον εξέλεξε δημοτικό σύμβουλο”.

Τέλος στην απόφασή του ο κ. Γιαννημάρας δηλώνει ότι ο Γ. Βαβαρούτσος θα αντικατασταθεί και στην Οικονομική Επιτροπή.

Η επόμενη ημέρα για την λειτουργία του δήμου κρίνεται κρίσιμη καθώς πλέον  ο δήμος έχει μείνει με έναν μόνο αντιδήμαρχο τον  Χρήστο Λυμπερέα. Πληροφορίες  αναφέρουν ωστόσο ότι ο Δήμαρχος βρίσκεται σε καλό δρόμο για την κάλυψη των κενών , αξιοποιώντας δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων.

About Freegr network

1 σχόλια:

  1. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp / Τηλεγράφημα: +447903159998

    Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.