ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Αναψαν κοντρες οι αλλαγες τις εδρες του Επιμελητηριου

Και ξαφνικά με πολλά ερωτηματικά να ανακύπτουν για το τί τελικά συνέβη, στη δημοσιότητα έρχεται σήμερα, παραμονές των εκλογών για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, που ως γνωστόν ξεκινούν τη Δευτέρα, έγγραφο της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας το οποίο ανατρέπει όλες τις έδρες που έχουν καθοριστεί για κάθε τμήμα του.
Έτσι, τελικά, στο Βιοτεχνικό – Μεταποίησης από 4 που αναφερόταν στην εκλογική προκύρηξη γίνονται 5, στο Εμπορικό Τμήμα από 4 έδρες γίνονται 7,στο Υπηρεσιών (Επαγγελματικό) παραμένουν 6, στο Εξαγωγικό Τμήμα από 4 έδρες μόλις μία(1), στο Μεταφορών παραμένει η μία (1) έδρα όπως ήταν και η προκύρηξη και στο Τουρισμού – Πολιτισμού από 2 έδρες γίνονται μία (1).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η προκύρηξη για τις εκλογές έγινε με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου και δημοσιεύθηκε στον τοπικό τύπο 14 του ίδιου μήνα με τις έδρες όπως αρχικά είχαν καθοριστεί σε αυτή.
Ωστόσο μετά από 4 ημέρες με ημερομηνία απόφασης 18 Οκτωβρίου και ημερομηνία ανάρτησης και στο «Διαύγεια» 19 Οκτωβρίου με κοινοποίηση στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το Υπουργείο Ανάπτυξης καθορίζει τις έδρες, όπως σας αναφέραμε παραπάνω ανατρέποντας τα όσα αναφέρονταν στην εκλογική προκύρηξη.
Η εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας έρχεται σήμερα με έγγραφό της που φθάνει στις 12 το μεσημέρι, δηλαδή με καθυστέρηση 42 ημερών να ενημερώσει τα μέλη για τη νέα κατανομή των εδρών που όπως αποδεικνύεται ήταν γνωστή 4 ημέρες μετά την εκλογική προκύρηξη.
Το τί σενάρια και τί σχέδιο υπάρχει πίσω από την υπόθεση των εδρών θα αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η εξέλιξη αυτή έρχεται να δυναμιτίσει το σκηνικό στη λήξη της προεκλογικής περιόδου και να αφήσει μεγάλες σκιές στην εκλογική διαδικασία.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.