ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Οι καρεκλες του Λιμενικου Ταμειου τριζουν...

Μάλλον θα….ξαναγελάσουμε και μάλιστα πολύ!
Έχουμε ξαναγράψει για τους …πάμπολλους μνηστήρες που καλοκοιτάζουν τη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας!

Εκδηλώνεται ενδιαφέρον από πολλές και παράξενες πλευρές και έχει αρχίσει να ξαναβγαίνει η….κουτάλα για το πολιτικό μαγείρεμα!
Επιτέλους πότε θα σταματήσει σ΄αυτήν τη Χώρα το γνωστό….αλισβερίσι παραγοντίσκων, που όλοι το καταδικάζουν εμφανώς, αλλά στο παρασκήνιο το προωθούν, δεόντως!
Μετά μας φταίνε για το κατάντημά μας όλοι οι άλλοι!
Εδώ αλλάζει η κοσμοθεωρία μας, ο τρόπος ζωής μας, οι προτεραιότητές μας και οι άνθρωποι του τοπικού ΠΑΣΟΚ -διότι αυτοί θα κάνουν την επιλογή- περί άλλων τυρβάζουν!
Πως θα επανεκλεγούν όποιοι από αυτούς είναι αιρετοί, πως θα ρίξουν «στάχτη» στα μάτια των πολιτών, πως θα «τακτοποιήσουν» ανύπαρκτους πολιτικά και άνευ ικανοτήτων «ημετέρους» για να εξαργυρώσουν προς όφελός τους την τακτοποίηση κλπ. ,που μόνο θλίψη, αγανάκτιση και οργή συνεχίζουν να προκαλούν!
Περιμένουμε κύριοι , να πληροφορηθούμε τα κριτήρια της επιλογής γι΄ αυτήν τη δημόσια θέση, που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα!
Moriasnews.gr
Προσθέτουμε εμείς ότι τα πολιτικά γραφεία έχουν πάρει «φωτιά» για το θέμα αυτό με το γραφείο της Ντόρας να παίζει δυνατά και αυτό γι αυτή τη θέση στη Μεσσηνία που από ότι φαίνετε κρύβει πολλά…Άλλωστε ο τίτλος που έχει αποδοθεί στον σημερινό πρόεδρο Ν.Τζάννε «Δήμαρχος της Παραλίας» δεν είναι τυχαίος..

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.