ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Οι απουσιες και παρουσιες στη περιοδεια Κασαπιδη

Επιτυχημένη η κάθοδος του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ κ Κασαπίδη στην Μεσσηνία αλλά λόγω των επικείμενων εκλογών δεν έλειψαν τα ευτράπελα από τους μνηστήρες του κόμματος.
Αυτό που έκανε εντύπωση και μας καταγγέλθηκε από πολλούς είναι ότι στα πάνελ τόσο στην Οιχαλία αλλά και στην Τριφυλία δεν παρευρίσκετο δίπλα στον τομεάρχη της Ν.Δ ο καθήν αρμόδιος που είναι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ του νομού όπως έπρεπε αλλά σχεδόν όλοι οι μνηστήρες για την θέση του ψηφοδελτίου οι οποίοι μάλιστα έτρεχαν! για να πιάσουν τις θέσεις όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Επίσης μας καταγγέλθηκε ότι αντί να συνοδεύει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ στο αυτοκίνητο του τον τομεάρχη της Ν.Δ, τον συνόδευε γνωστός κτηνίατρος χωρίς καμιά ιδιότητα στο κόμμα, άραγε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ποιόν συνόδευε;
Τέλος όλα αυτά έκαναν άσχημη εντύπωση σχεδόν σε όλο το κόσμο παρόλο την πολύ καλή και εμπεριστατωμένη επίσκεψη του κ Κασαπίδη που κάποιοι δεν δίστασαν να τους χαρακτηρίσουν σαν «τσίρκο» όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Για τον μοναδικό βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλο δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο μια και για ακόμα μια φορά ήταν απών από τις δράσεις του κόμματος.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.