ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Εγκληματικοτητα στο κοκκινο σε ολη την Μεσσηνια

Από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή, ένας 47χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 45χρονου συμπολίτη του.
Ειδικότερα, ο 47χρονος στην Εθνική Οδό Τσακώνας – Καλού Νερού, επιβαίνων σε Ι.Χ. φορτηγό όχημα, αφού μετέβη σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του 45χρονου, πυροβόλησε αυτόν με όπλο, χωρίς να τον τραυματίσει, προκαλώντας ωστόσο υλικές ζημίες σε Ι.Χ. επιβατηγό όχημα ιδιοκτησίας του, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Μετά από αστυνομική έρευνα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 47χρονο, εντός των ορίων του αυτοφώρου. Ο 47χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Η Αστυνομική έρευνα και η Προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά.
ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ...
Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη Βαλύρα, στο σπίτι που μένουν ο 87χρονος με τoν 60χρονo γιο του. Οι τρεις άγνωστοι δράστες, κατάφεραν να παραβιάσουν την εξώπορτα και βρέθηκαν απέναντι από τους δύο που είχαν πέσει για ύπνο. Οι ληστές είχαν απέναντί τους, έναν 87χρονο αβοήθητο αλλά παρόλα αυτά εξάντλησαν την αγριότητά τους.
Και τους δύο χτύπησαν στα πόδια και την κοιλιά με τα σκερπάνια που κρατούσαν και όταν πατέρας και γιος έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος, άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα. Βρήκαν 400€, τα βούτηξαν και στη συνέχεια πήραν το αυτοκίνητο του γιου και έγιναν καπνός.
Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τις φωνές τους ειδοποίησαν ασθενοφόρο και τα θύματα της ληστείας μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Στις καταθέσεις που έδωσαν στην αστυνομία, είπαν ότι οι ληστές φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και εκτός από σκερπάνια, κρατούσαν και μαχαίρια.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.