ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Καθυστερησεις για το Πολυδυναμου Ιατρειου

Κανένα ζήτημα δεν υπάρχει με το παλαιό Νοσοκομείο και το να τρέξει η υλοποίηση του σχεδίου της δημοτικής αρχής Καλαμάτας αναφορικά με την δημιουργία στους χώρους του, του νέου δημαρχείου. Ο κ. Νίκας σημείωσε σήμερα πως είναι θέμα ημερών να μπει ο εργολάβος και να ξεκινήσουν τα έργα.
Απο εκεί και πέρα για τα όσα ανακοινώθηκαν για τη δημιουργία Πολυδύναμου Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας ο Δήμαρχος Καλαμάτας σχολίασε πως «...στην προεκλογική περίοδο θα ακούσαμε πολλά... θα, ανώγεια & κατώγια» και ότι μέχρι να γίνουν αυτά που προβλέπονται «...δεν θα υπάρχει οικονομική κρίση στην Ελλάδα».
Το πρόβλημα εστίασε ο κ. Νίκας αφήνοντας αχιμές για τα όσα προωθούνται μεσομακροπρόθεσμα είναι το τί γίνεται τώρα όπου η αναγκαιότητα της ενίσχυσης των κοινωνικών δομών και της ανάλογης υποστήριξης είναι επιβεβλημένη για σήμερα.
«Ας αφήσουν τα λόγια... Ο λαός – μέρος του – πεινάει σήμερα εδώ είμαστε για να στηρίξουν έμπρακτα τις δομές μας. Ουσιαστικά σε αυτό το επίπεδο μόνο από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας έχω δει βοήθεια», υπογράμμισε καταληκτικά.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.