ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μεσσηνία

Καθηκον των Μεσσηνιων για δικο μας Πρωθυπουργο

Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST ο πολιτευτής της Ν.Δ στην Μεσσηνία Γιάννης Αδαμόπουλος υπεραμύνθηκε τη στάση της Ν.Δ και δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα της λεγόμενης «κωλοτούμπας» ότι «ο Αντώνης Σαμαράς με πόνο ψυχής και θυσιάζοντας το πολιτικό κόστος και το δικό του και της παράταξης υπέγραψε διότι δεν μπορούσε να οδηγήσει την χώρα στο γκρεμό την τελευταία στιγμή όπως την έφερε το ΠΑΣΟΚ».
Ο κ Αδαμόπουλος ανέφερε επίσης ότι «δεν μπορεί κανένας να θεωρεί τον εαυτόν περισσότερο πατριώτη από τον Σαμαρά ούτε και από αυτούς που στηρίζουν την προσπάθεια του».
Τέλος μεταξύ άλλων ο πολιτευτής της Ν.Δ αφού ανέφερε ότι τον ξέρουν όλοι οι Μεσσήνιοι καλά και ότι αν θα επιλεγεί τελικά να εκπροσωπήσει την Μεσσηνία θα δώσει και την «ψυχή του» για τον Νομό που τον υπηρετεί τόσα χρόνια κατέληξε ότι «Αν είχε ακούσει το Σαμαρά από το Ζάππειο 1 το ΠΑΣΟΚ θα είχε γλυτώσει η Χώρα και μαζί και αυτό.» και ότι για εμάς τους Μεσσήνιους είναι καθήκον! να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός από την Μεσσηνία που η τύχη της έχει δώσει τώρα αυτό το πλεονέκτημα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.