ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Χαμος στα αριστερα...για τον Μακη...

Χαμός γίνεται στην Δημοκρατική Αριστερά εξαιτίας της συμμετοχής –όπως φαίνεται- του Μάκη Γιομπαζολιά στα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Η κάθοδός του έχει κλειστεί στο πλαίσιο του πακέτου συμφωνίας της ΔΗΜ.ΑΡ. με τους Ελεύθερους Έλληνες του Βασίλη Οικονόμου.

Όμως οι επιτελείς της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν γνώριζαν ότι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος που επιθυμεί να είναι υποψήφιος στην α' Αθηνών θα «χρησιμοποιούσε» τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο προϊσταται για να διατυπώνει τις απόψεις του, οι οποίες σημειωτέον απέχουν παρασάγγας από τις επίσημες θέσεις του κόμματος.
Για την ακρίβεια ο Μάκης Γιομπαζολιάς αναφερόμενος προ ημερών στα στρατόπεδα των μεταναστών που σχεδιάζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε από το κανάλι του ότι οι μετανάστες πρέπει να οδηγηθούν σε ξερονήσια και στρατόπεδα.
Ως γνωστόν η λέξη και μόνο «ξερονήσια» αποτελεί κόκκινη γραμμή για τους γνήσιους αριστερούς. Ακολούθησαν δεκάδες τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ από μέλη και ψηφοφόρους του κόμματος που ανατρίχιασαν στο άκουσμα των όσων είπε ο κ. Γιομπαζολιάς, ενώ ένα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος απειλεί με παραίτηση από τα ψηφοδέλτια σε περίπτωση που ο πρώην δημοτικός σύμβουλος συμπεριληφθεί σ' αυτά.
Πρόκειται για τον Θέμη Δημητρακόπουλο ο οποίος με δήλωσή του γνωστοποίησε στην ΔΗΜΑΡ ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στην α' Αθηνών έχοντας δίπλα του στο ψηφοδέλτιο ως συνυποψήφιο τον κ. Γιομπαζολιά.
Το γεγονός έσπευσε να εκμεταλλευθεί και η «Αυγή» του Συνασπισμού/ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενώντας την δήλωση του στελέχους της Δημοκρατικής Αριστεράς στο πρωτοσέλιδό της. Ομοίως το κομματικό όργανο του ΣΥΝ είχε εκτενές ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες για τις παραιτήσεις άλλων τριών μελών της ΚΕ της Δημοκρατικής Αριστεράς, των Θανάση Αθανασίου, Νικηφόρου Σταματάκη και Στέλλας Νιώτη που αποχώρησαν από το κόμμα για την έλευση των «πασοκογενών» βουλευτών στην ΔΗΜΑ

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.