ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Το μνημονιο..χωρις αναπτυξη δεν ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια από τις λίγες του εμφανίσεις στον τηλεοπτικό φακό – στην πρώτη του σε επίπεδο Περιφέρειας – ο Αναπληρωτής εκρόσωπος και Δ/ντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Μουρούτης, βρέθηκε φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST. Η επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. ήταν και το αντικείμενο της συζήτησης όπου και το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από την πλευρά του κου Μουρούτη «...από τη Μεσσηνία ξεκινά πάντα, από τη Μεσσηνία ξεκινούν όλα για τον Αντώνη Σαμαρά και η παρουσία του εδώ είναι σημειολογική και θέλει να σηματοδοτήσει την ανάπτυξη».
Ο κ. Μουρούτης υπογράμμισε στην συνέχεια πως πλέον μετά και την ολοκλήρωση του PSI η χώρα μπαίνει σε προεκλογική τροχιά σε μια εκλογική διαδικασία όπου το διακύβευμα θα είναι εξαιρετικά σημαντικό και θα έχει να κάνει με το μέλλον της χώρας μας. Με ιδιαίτερη αξία οι αναφορές του Δ/ντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. και για την αλλαγή θέσης του κόμματος και την ψήφιση του νέου μνημονίου, όπου και σημείωσε τις μεγάλες διαφορές μεταξύ του μνημονίου 1 και 2 και τόνισε ως στάση ευθύνης την στάση του Αντώνη Σαμαρά, την ώρα που η χώρα βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού.
«Το μνημόνιο από μόνου του δεν βγαίνει...» υπογράμμισε με έμφαση και συνέχισε δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη. Ο κ. Μουρούτης παράλληλα επεσήμανε πως η Ν.Δ. μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και πως βασικός της στόχος είναι η αυτοδυναμία

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.