ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Η ΜΕΣΣΗΝΗ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Την καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας του Ν. Μεσσηνίας έθεσε στην συνάντηση που είχε με την κα Δαλλαπόρτα την Γενική Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών & Άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος.
Θεωρώντας ο κ. Αναστασόπουλος ότι είναι μείζον το θέμα της καθυστέρησης, δεδομένου ότι η απασχόληση των εργαζομένων εάν υπάρξει και άλλη, θα συμπέσει με φθινόπωρο και χειμώνα και δεν θα είναι ωφέλιμη η απασχόληση αυτών των εργαζομένων για τον Δήμο και την λύση των προβλημάτων του επανέλαβε το αίτημα που είχε αποστείλει και γραπτώς. Η Γενική Γραμματέας ασχολήθηκε προσωπικά και μέσω της Διαχειριστικής Αρχής ξεπεράστηκαν τα προβλήματα που δυσχέραιναν την ομαλή υλοποίηση του προγράμματος.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης ευχαρίστησε τη Γενική Γραμματέα, δεδομένου ότι ανοίγει πλέον ο δρόμος μετά την έγκριση του υπουργείου που θα δοθεί σήμερα να γίνει η προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ άμεσα και να ενεργοποιηθεί επιτέλους το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.