ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Ο Δημαρχος παει Μεγαρο...για χορο και πολιτικη

Το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, το οποίο ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες, επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ανακοινώνοντας ότι τα εγκαίνια θα γίνουν το Φθινόπωρο από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι στον περιβάλλοντα χώρο του Μεγάρου θα γίνει μία από τις εκδηλώσεις του 18ου Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου. Θα είναι μια παράσταση με χορευτές που θα κρεμαστούν σε εξωτερικό τοίχο του Μεγάρου!
Ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι πρόκειται για τεράστιο αναπτυξιακό έργο, το οποίο έχει αναφορά σε τουλάχιστον 300.000 κατοίκους της κεντρικής και νότιας Πελοποννήσου. Επιπλέον, ο κ. Νίκας σημείωσε ότι το έργο υλοποιήθηκε χάρη στη βούληση και την αποφασιστικότητα πολλών πολιτικών προσωπικοτήτων από διάφορους κομματικούς χώρους. Τέλος ανέφερε ότι η διοίκηση του Μεγάρου θα γίνεται από ξεχωριστό νομικό πρόσωπο, το οποίο πρόκειται να συσταθεί από την κυβέρνηση, κάτι που θα είχε ήδη γίνει, ωστόσο καθυστέρησε λόγω εκλογών τους τρεις τελευταίους μήνες.
Επίσης, ο δήμαρχος επισκέφθηκε χθες το παλιό νοσοκομείο, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα για τη μετασκευή του σε διοικητικό κέντρο του Δήμου Καλαμάτας. Ο κ. Νίκας δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία των εργασιών, τόνισε ότι η μελέτη ήταν προσφορά του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, διαφορετικά θα κόστιζε στο Δήμο περί τις 400.000 ευρώ, ενώ υπογράμμισε ακόμη ότι το έργο αυτό θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή του παλιού νοσοκομείου και θα δημιουργήσει τις συνθήκες για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.