ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Δυσκολες εποχες για νεα αεροδρομια..

Eνα άρθρο δημοσιευμένο στο moriasnews.gr με τίτλο "Παραπληροφόρηση και για το αεροδρόμιο Καλαμάτας!" που θα διαβάσετε ποιο κάτω, έρχεται μάλλον σε απάντηση σε άρθρο της Αντωνίας Μπούζα που σωστά κατά την γνώμη μας κατέκρινε την λειτουργία δυο αεροδρομίων σε απόσταση 20 λεπτών με το αυτοκίνητο και μιας ώρας περίπου από την Αθήνα και το "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Το άρθρο αυτό στο moriasnews.gr επιβεβαιώνει ότι ακόμα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν καταλάβει που είναι η χώρα..., την στιγμή που κλείνουν για οικονομικούς λόγους νοσοκομεία,σχολεία,στρατόπεδα εφορείες και πολλές άλλες υπηρεσίες, αυτοί ζητούν νέα αεροδρόμια και ίσως αργότερα νέα λιμάνια...
το αρθρο ειναι:
Παραπληροφόρηση και για το αεροδρόμιο Καλαμάτας!
"Εχει ανοίξει μία συζήτηση εντελώς λαϊκιστική και αποπροσανατολιστική σχετικά με τα αεροδρόμια της Καλαμάτας και της Τρίπολης.
Η Καλαμάτα έχει ένα αεροδρόμιο που χρειάζεται πολλά πράγματα για να αναδείξει ένα χαρακτήρα διεθνή.
Η Τρίπολη φιλοδοξεί να μετατρέψει το στρατιωτικό αεροδρόμιο σε πολιτικό το οποίο θα έχει ειδικές λειτουργίες. Σε καμία περίπτωση δεν επηρρεάζει το ένα αεροδρόμιο το άλλο.
Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ που να συμφωνεί ότι το αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα χάσει έστω και το ελάχιστο απο όσα έχει σήμερα.
Απεναντίας το επιχειρησιακό σχέδιο της Περιφέρειας προβλέπει την μετατροπή του σημερινού αεροδρομίου της Καλαμάτας που στερείται υποδομών και υπολειτουργεί σε διεθνή αερολιμένα.
Το αεροδρόμιο Τρίπολης θα δέχεται μόνο μικρά αεροπλάνα εταιρειών χαμηλού κόστους και σε καμία περίπτωση δεν θα ανταγωνισθεί σε κανένα επίπεδο την Καλαμάτα.
Δεν μπορεί πρακτικά να την ανταγωνιστεί. Θα προσθέσει όμως στην Πελοπόννησο ένα ακόμα όπλο ανάπτυξης σε ένα εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα..!
Ηδη 15.000.000 ευρώ μέσω ΕΣΠΑ έχουν ήδη δεσμευτεί απο τον Τατούλη και θα πέσουν όλα για να βελτιωθούν οι υποδομές της Καλαμάτας και να γίνει το αεροδρόμιο σύγχρονο.
Και επιπλέον 1,5 εκ. ευρώ έχουν ήδη δεσμευτεί για να φτιαχθεί ο κόμβος του αεροδρομίου
Ας μας πεί κάποιος απο τους λαϊκιστές έστω και ένα παράδειγμα με το οποίο να θίγεται το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.