ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

αστυνομία

Συμπλοκη αλλοδαπων στο Καρτερολι και στη φακα για το τσεκουρι...

Είχαν προηγούμενα με τον Πακιστανό και τον έστειλαν στην εντατική του νοσοκομείου. Στο Καρτερόλι χθες, στο κέντρο του χωριού,έξω από το καφενείο ένας 44χρονος Έλληνας μαζί με 22χρονο Πακιστανό συνάντησαν έναν 30χρονο Πακιστανό με τον οποίο φαίνεται πως είχαν οικονομικές διαφορές. Αρχισαν να τον δέρνουν ο22χρονος ομοεθνής του με ένα μαχαίρι και ο 44χρονος Έλληνας με μια καρέκλα Ο 30χρονος Πακιστανός καταφερε να ξέφυγει, αλλά με την βοήθεια τριών ακόμη συγχωριανών τον πρόλαβαν και άρχισαν να τον χτυπούν.
Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο22χρονος ομοεθνής του τον χτύπησε με ένα ξύλο στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τους 4 Έλληνες, τον 44χρονος και 3 ακόμα έλληνες 54, 50 και 32 ετών ενώ ο Πακιστανός διέφυγε και αναζητείται. Το θύμα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ...
Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο δράστης που το πρωί της Τρίτης είχε χτυπήσει τη Ρουμάνα φίλη του με ένα τσεκούρι.
Ο 53χρονος τώρα θα πληρώσει πιθανοτατα ακριβά την επίθεση εναντίον της γιατί νόμιζε ότι τον απατά. Την τραυμάτισε στο κεφάλι και στο πόδι και η 37χρονη Ρουμάνα πήγε στο νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της. Το επεισόδιο έγινε στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας, όταν ο 53χρονος υπάλληλος του ΓΟΕΒ τσακώθηκε με την 37χρονη Ρουμάνα, με την οποία συζεί τα τελευταία 7 χρόνια.
Ο δράστης απολογήθηκε σήμερα σε Εισαγγελέα και Ανακριτή και αποφασίσθηκε η προφυλάκιση του με την κατηγορίατης ανθρωποκτονίας

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.