ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΕΥΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Τον διευθυντή του υπουργείου Υποδομών για τα έργα με σύμβαση παραχώρησης στην Πελοπόννησο, Γιάννη Καρνέση, περιμένει την άλλη εβδομάδα στην Καλαμάτα ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αλευράς, προκειμένου να δουν τι μπορεί να γίνει με εκείνους τους αγρότες που δεν μπορούν πλέον να μεταβούν στα χωράφια τους επειδή ο αυτοκινητόδρομος έκοψε την πρόσβαση.
Σε σημερινές του δηλώσεις ο Παναγιώτης Αλευράς σημείωσε ότι τέτοιο σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στην Αλλαγή, στο ύψος του χείμαρρου Ντουράκος, στη Μικρομάνη και κοντά στον κόμβο του κλάδου προς Σπάρτη.
Ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι έχει στείλει ήδη σχετικό υπόμνημα στο υπουργείο Υποδομών, έχει συνομιλήσει τηλεφωνικώς με τον κ. Καρνέση και περιμένει τώρα την επίσκεψή του για την εξεύρεση λύσεων.
Επιπλέον ο κ. Αλευράς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι εδώ και δύο μήνες έχει κάνει υπόμνημα στο υπουργείο, προκειμένου να επισκευαστεί από το «Μορέα» η Εθνική Οδός Αλλαγής-Καλαμάτας, στα σημεία στα οποία έχουν προκληθεί φθορές από τα βαρέα οχήματα της κοινοπραξίας. Ο αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι έθεσε ξανά στον κ. Καρνέση το συγκεκριμένο ζήτημα που τόνισε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης ανέφερε πως μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα που συνδέει την εθνική οδό Τσακώνας-Καλού Νερού με τον αυτοκινητόδρομο Αλλαγής-Καλαμάτας. Το τμήμα αυτό θα εξυπηρετήσει την εύκολη και γρήγορη είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων που έρχονται ή κατευθύνονται στην Τριφυλία.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.