ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

«Πρώτα το κατασκευάσανε και ύστερα ψάχνονται πώς θα καταστεί βιώσιμο»

makaris15Κρι­τι­κή α­σκεί ο ε­πι­κε­φα­λής της μεί­ζο­νος αν­τι­πο­λί­τευ­σης του Δη­μο­τι­κού Συμ­βου­λί­ου Κα­λα­μά­τας Μα­νώ­λης Μά­κα­ρης στη δη­μο­τι­κή αρ­χή ως προς τον χει­ρι­σμούς της για το Μέ­γα­ρο Χο­ρού.
Σε συ­νέν­τευ­ξη που παραχώρησε στην Η­με­ρη­σί­α και τη δη­μο­σι­ο­γρά­φο Βά­σω Μι­χο­πού­λου ο κ. Μά­κα­ρης ε­πι­ση­μαί­νει:
«Πρώ­τα κα­τα­σκευ­ά­ζου­με έ­να με­γά­λο έρ­γο και ύ­στε­ρα ψα­χνό­μα­στε να βρού­με πού θα μας φα­νεί χρή­σι­μο και πώς θα κα­τα­στεί βι­ώ­σι­μο. Η με­λέ­τη της βι­ω­σι­μό­τη­τας θα έ­πρε­πε να εί­χε εκ­πο­νη­θεί πριν τη κα­τα­σκευ­ή του έρ­γου και ό­χι εκ των υ­στέ­ρων.
Η δη­μο­τι­κή αρ­χή αν­τί να προ­χω­ρή­σει σε δι­α­βού­λευ­ση κα­τά τη διά­ρκεια ει­δι­κής η­με­ρί­δας για το θέ­μα πρώ­τα με το Δη­μο­τι­κό Συμ­βού­λιο, ό­πως εί­χε συμ­φω­νη­θεί, προ­χώ­ρη­σε σε δι­α­βού­λευ­ση με την ε­ται­ρί­α p­l­a­n­et χω­ρίς να έ­χει την ά­πο­ψη της αν­τι­πο­λί­τευ­σης. Ου­σι­α­στι­κά μας πα­ρου­σί­α­σαν έ­να έ­τοι­μο σχέ­διο και μας ζη­τούν να το­πο­θε­τη­θού­με πά­νω σε αυ­τό.
Το Μέ­γα­ρο Χο­ρού εί­ναι έ­να θέ­μα που έ­χει πα­νελ­λή­νια δι­ά­στα­ση και α­κτι­νο­βο­λί­α την ο­ποί­α μπο­ρού­με να εκ­με­ταλ­λευ­τού­με α­κό­μη και σε πα­νευ­ρω­πα­ϊ­κό ε­πί­πε­δο και για αυ­τό χρει­ά­ζε­ται η μέ­γι­στη δυ­να­τή συ­ναί­νε­ση και συ­νερ­γα­σί­α.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.