ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ …ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Α. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ενεργή συμμετοχή αθλητών του ομίλου στο
πρόγραμμα «Ευαισθητοποίηση και ενεργή
συμμετοχή για ένα καθαρό περιβάλλον»

Ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή για τα παιδιά του Summer Tennis Camp που διεξάγεται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας, καθώς στο πρόγραμμα προστέθηκε το μάθημα «Ευαισθητοποίηση και ενεργή συμμετοχή για ένα καθαρό περιβάλλον»!
Παιδιά ηλικίας από 3 έως και 16 χρονών φόρεσαν γάντια και μάζεψαν τα σκουπίδια που πετάξανε στο παρελθόν συμπολίτες μας στο δρόμο και την παραλία. Συγκεκριμένα καθαρίστηκε η νότια πλευρά των γηπέδων προς την παραλία μέχρι και το χωμάτινο γήπεδο ποδοσφαίρου. 
Το εγχείρημα ήταν μια πρωτοβουλία του τεχνικού διευθυντή του Ο.Α. Καλαμάτας, Χρήστου Χριστόπουλου ο οποίος στο site του Ομίλου αναφέρει: «Η πράξη αυτή εκτός από συμβολική είχε και πραγματική ουσία διότι με τα παιδιά γεμίσαμε 2 επαγγελματικές σακούλες απορριμμάτων ενώ λίγες μέρες πιο πριν γεμίσαμε έναν κάδο από πεταμένα πλαστικά μπουκάλια στον χώρο γύρω από το beach soccer/ beach volley!
Τα παιδιά έμειναν έκπληκτα από τον όγκο σκουπιδιών και δυστυχώς δεν μας έφτασαν οι σακούλες και είχαν μείνει και άλλα σκουπίδια στην δυτική πλευρά του φράχτη. Πιστεύουμε πως ο δήμος πρέπει να τοποθετήσει κάδο σκουπιδιών μεταξύ του φράχτη τένις και ποδοσφαίρου διότι εκεί είναι πέρασμα για την παραλία.»
Τέλος, σε ότι αφορά στο καλοκαιρινό camp του Ομίλου, συνεχίζεται κανονικά για δυο ακόμη περιόδους, έως και τις 8 Αυγούστου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.