ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πολιτισμός

Ο Υπουργός Πολιτισμού Κ. Τασούλας στην Καλαμάτα

tasoulas1Θα δώ­σει λύ­ση στα προ­βλή­μα­τα της Κα­λα­μά­τας;
Με εν­δι­α­φέ­ρον α­να­μέ­νε­ται ο Υ­πουρ­γός Πο­λι­τι­σμού και Α­θλη­τι­σμού Κων­σταν­τί­νος Τα­σού­λας ο ο­ποί­ος θα έλ­θει στην Κα­λα­μά­τα την προ­σε­χή Πέμ­πτη 17 Ι­ου­λί­ου, για να πα­ρευ­ρε­θεί στην ε­ναρ­κτή­ρια πα­ρά­στα­ση του 20ού Δι­ε­θνούς Φε­στι­βάλ Χο­ρού, που θα δο­θεί στο Μέ­γα­ρο Χο­ρού.
Τα θέ­μα­τα εί­ναι πολ­λά και καυ­τά που α­πα­σχο­λούν τον Δή­μο Κα­λα­μά­τας και εμ­πί­πτουν στις αρ­μο­δι­ό­τη­τες του κ. Τα­σού­λας, ό­πως π.χ. τι μέλ­λει γε­νέ­σθαι με την α­πρό­σκο­πτη συ­νέ­χι­ση της χρη­μα­το­δό­τη­ση του Δι­ε­θνούς Φε­στι­βάλ Χο­ρού Κα­λα­μά­τας, για τα ε­πό­με­να χρό­νια. Υ­πεν­θυ­μί­ζου­με ό­τι στο πα­ρά έ­να βρέ­θη­καν τα κον­δύ­λια α­πό τον προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό του ελ­λη­νι­κού δη­μο­σί­ου, και χρει­ά­στη­κε πολ­λές φο­ρές να με­τα­βεί ο δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας στην Α­θή­να για την ε­ξεύ­ρε­ση λύ­σης.
Ε­πί­σης, ε­άν προ­τί­θε­ται το υ­πουρ­γεί­ο πο­λι­τι­σμού να κα­λύ­ψει έ­να μέ­ρος των δα­πα­νών του Μέ­γα­ρου Χο­ρού Κα­λα­μά­τας για να πα­ρα­μεί­νει βι­ώ­σι­μο, άλ­λω­στε για ό­λη αυ­τή την κα­τά­στα­ση που έ­χει πε­ρι­έλ­θει το Μέ­γα­ρο Χο­ρού εί­ναι συ­νυ­πεύ­θυ­νο και το Υ­πουρ­γεί­ο, για­τί εί­χε δώ­σει την έγ­κρι­σή του να κα­τα­σκευα­στή, πα­ρό­τι γνώ­ρι­ζε ό­τι δεν θα μπο­ρού­σε ο δή­μος Κα­λα­μά­τας να αν­τα­πε­ξέλ­θει οι­κο­νο­μι­κά στην πο­λυ­δά­πα­νη συν­τή­ρη­σή του.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.