ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

«Επίθεση» Π. Μαντά σε Θ. Πετράκος για την χρηματοδότηση του Φεστιβάλ Χορού

mantasΠ. Μαν­τάς: “Στον ί­διο αν­τι­πο­λι­τευ­τι­κό κα­τή­φο­ρο ο κ. Πε­τρά­κος”
«Α­φού δεν του «έ­κα­τσε» το ε­νερ­γεια­κό, πέ­ρα­σε σε άλ­λους το­μείς ο κ. Πε­τρά­κος, εκ­πο­λι­τί­ζον­τας αυ­τήν την φο­ρά τον λό­γο του. Με έκ­δη­λη την α­γω­νί­α του στο πα­ρά έ­να της έ­ναρ­ξης, α­πευ­θύν­θη­κε προς το Υ­πουρ­γεί­ο Πο­λι­τι­σμού, για να πά­ρει την κα­τα­λυ­τι­κή α­πάν­τη­ση, πως η Κυ­βέρ­νη­ση θα ε­ξαν­τλή­σει ό­λες τις δυ­να­τό­τη­τες, προ­κει­μέ­νου να ε­ξα­σφα­λι­σθεί η χρη­μα­το­δό­τη­ση του Δι­ε­θνούς Φε­στι­βάλ Χο­ρού, ώ­στε να συ­νε­χι­στεί α­πρό­σκο­πτα η λει­τουρ­γί­α του για την προ­ώ­θη­ση του σύγ­χρο­νου χο­ρού εν­τός και ε­κτός Ελ­λά­δας και τη ρη­τή δέ­σμευ­ση του ι­δί­ου του Υ­πουρ­γού Κ. Τα­σού­λα πως το Φε­στι­βάλ θα συ­νε­χι­στεί και πως το μέλ­λον του εί­ναι α­πο­λύ­τως κα­το­χυ­ρω­μέ­νο.» Το­νί­ζει σε δή­λω­σή του ο πρό­ε­δρος της ΝΟ­ΔΕ Μεσ­ση­νί­ας και πε­ρι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος Πε­ρι­κλής Μαν­τάς με α­φορ­μή την χθε­σι­νή δή­λω­ση Πε­τρά­κου στην ο­ποί­α α­νέ­φε­ρε ό­τι στον α­έ­ρα εί­ναι η χρη­μα­το­δό­τη­ση φε­στι­βάλ χο­ρού Κα­λα­μά­τας με­τά α­πό α­πάν­τη­ση του Υ­πουρ­γεί­ου σε ε­ρώ­τη­ση που εί­χε κα­τα­θέ­σει.
Ο κ. Μαν­τάς συ­νε­χί­ζει την δή­λω­σή του α­να­φέ­ρον­τας ό­τι ο κ. Πε­τρά­κος:«πι­στός στην γραμ­μή, αν­τί να συ­νει­σφέ­ρει ως έ­πρε­πε, με την βου­λευ­τι­κή του πί­ε­ση, ε­πι­χεί­ρη­σε για μια α­κό­μη φο­ρά να α­να­νε­ώ­σει το αν­τι­κυ­βερ­νη­τι­κό του πι­στο­ποι­η­τι­κό, μι­λών­τας ξα­νά για ευ­θύ­νες της Κυ­βέρ­νη­σης, ό­ταν ή­ταν αυ­τή που έ­δω­σε λύ­ση, δι­α­μέ­σου του ΥΠ.ΠΟ. στην φε­τι­νή κα­τά­στα­ση.Εκ­προ­σω­πών­τας το κόμ­μα των δι­α­πι­στώ­σε­ων – συ­νι­στω­σών, ο κ. Πε­τρά­κος φρόν­τι­σε με μια α­κό­μη α­να­κοί­νω­ση σαν το κα­θη­με­ρι­νό δελ­τί­ο και­ρού, να μας θυ­μί­σει ό­τι κι­νεί­ται στον αν­τι­πο­λι­τευ­τι­κό κα­τή­φο­ρο. Ο κό­σμος, ό­μως, κύ­ρι­ε Πε­τρά­κο, δεν ζη­τά δι­α­πι­στώ­σεις, ζη­τά λύ­σεις για τις ο­ποί­ες ε­μείς μο­χθού­με και τις ο­ποί­ες ε­σείς αν­τι­πα­λεύ­ε­στε!
 Υ.Γ. Φή­μες α­να­φέ­ρουν ό­τι στον ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, δι­α­μέ­σου του κ. Πε­τρά­κου α­να­ζη­τεί­ται τεκ­μη­ρί­ω­ση, ώ­στε να α­πο­δο­θούν ευ­θύ­νες στην Κυ­βέρ­νη­ση και στον Πρω­θυ­πουρ­γό για την α­πό­το­μη αλ­λα­γή των και­ρι­κών συν­θη­κών που πα­ρα­τη­ρή­θη­κε τις τε­λευ­ταί­ες η­μέ­ρες. Α­να­μέ­νου­με.­.­.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.