ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ οι νοσηλευόμενοι στην COVID Κλινική Νοσοκομείου Καλαμάτας

 


Όλο και πιο πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown για τον περιορισμό της πανδημίας ύστερα από τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και των νοσηλειών με την κατάσταση για πρώτη φορά στη χώρα μας, να δείχνει πως τίθεται εκτός ορίων! Χαρακτηριστική η εικόνα στη Μεσσηνία και ειδικά στην πόλη της Καλαμάτας, όπου οι νοσηλείες αυξάνονται με το Νοσοκομείο της πόλης να λαμβάνει τα τελευταία εφικτά μέτρα και στην πραγματικότητα να υπολειτουργεί. Ολόκληρος ο δεύτερος όροφος, δυναμικής 80 κλινών, μετατράπηκε σε κλινική Covid με τα παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά να νοσηλεύονται στον τρίτο και τον πρώτο όροφο αντίστοιχα, τα τακτικά χειρουργεία να αναβάλλονται, τμήμα των εξωτερικών ιατρείων να διατίθεται για ύποπτα και θετικά περιστατικά που αναμένουν αποτελέσματα για το αν θα νοσηλευτούν ή όχι και φυσικά, τις άδειες του συνόλου του προσωπικού να αναστέλλονται.

94 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Έντονη ανησυχία προκαλεί η αύξηση του αριθμού των διασωληνωμένων και των κρουσμάτων και στη Μεσσηνία που σήμερα εντοπίζονται 94 νέες μολύνσεις. Ακόμη 118 κρούσματα καταγράφει η Αχαΐα, από 22 δίνουν οι Αργολίδα και Αρκαδία, 77 η Ηλεία 36 η Κορινθία, και 16 η Λακωνία. Ενώ, 57 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

66 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Στην Καλαμάτα σήμερα Δευτέρα 23/8/2021 στην κλινική COVID 19 του Γενικού Νοσοκομείου νοσηλεύονται εξήντα έξι (66) ασθενείς. Έγιναν δέκα επτά (17) εισαγωγές. Δόθηκαν δέκα τρία (13) εξιτήρια.

ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ COVID ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Έγινε μία (1) διακομιδή διασωληνωμένου ασθενή στη ΜΕΘ COVID του Γ.Ν.Κορίνθου, ενώ στη λίστα των θανόντων προστέθηκε ένας άνδρας 90 ετών ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.