ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου – Σαρώνει… η Πελοπόννησος

 


Ξεπερνούν το 80% οι προκρατήσεις στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για διαμερίσματα ή κατοικίες, στους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

«Η φετινή χειμερινή σεζόν χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία σύμφωνα με τις προκρατήσεις που καταγράφηκαν ήδη από τα μέσα του Σεπτεμβρίου στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας για το τριήμερο από 28 έως 30 Οκτωβρίου, σε ολόκληρα διαμερίσματα ή κατοικίες εγγεγραμμένες σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης» σημειώνει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates Θεμιστοκλής Μπάκας.

Σχετικά με τις τιμές επισημαίνει πως «οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης που καταγράφονται είναι σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή. Αυξήσεις θα καταγραφούν όσο «μπαίνουμε» στον χειμώνα και πλησιάζουμε στις ημέρες των εορτών, ενώ παράλληλα αναμένουμε και αύξηση των εγγεγραμμένων ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης».Επισημαίνεται επίσης πως ο αριθμός των εγγεγραμμένων διαμερισμάτων ή κατοικιών σε πολλούς χειμερινούς προορισμούς είναι περιορισμένος παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται αυξημένος κατά 10%-20% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. Ο μεγαλύτερος αριθμός Καταγράφεται, σύμφωνα με στοιχεία της AirDNA σε Αράχωβα (171), Καλάβρυτα (85), Ιωάννινα (355) , Καλαμπάκα (283) και Καρπενήσι (81).

Οι κρατήσεις και οι τιμές για το τριήμερο

Αναλυτικά οι κρατήσεις και πως διαμορφώνονται οι τιμές το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου σύμφωνα με τα στοιχεία του E-Real Estates:

Αράχωβα

Οι προκρατήσεις για το τριήμερο από 28 Οκτωβρίου έως και Κυριακή 30 Οκτωβρίου, άγγιζαν το 51% από τα μέσα Σεπτεμβρίου ήδη, ενώ πλέον φτάνουν το 81%. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο σε ολόκληρο διαμέρισμα ή αυτοτελή κατοικία κυμαίνονται από 180 ευρώ έως 640 ευρώ. Η κατώτερη τιμή αφορά σε διαμέρισμα 65 τμ, ενώ ένα chalet 95 τμ με δύο υπνοδωμάτια μισθώνεται προς 640 ευρώ για το σύνολο του τριημέρου.

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.