ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

αγροτικά

Οργή και ντροπή προκαλούν οι εικόνες ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!


 Οργή και ντροπή προκαλούν οι εικόνες που κατεγράφησαν στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL στο Παρίσι, στην οποία συμμετείχε και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου ανάμεσα στους χαμογελαστούς φορείς και τους εκπροσώπους της Περιφερειακής Αρχής που φωτογραφίζοντας στο πλευρό του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εντοπίστηκαν… βαζάκια με πράσινες(!!!) ελιές, τις οποίες η τουρκική εταιρεία που τις διακινεί, έχει… βαφτίσει «Kalamata olives».

Η αντίδραση που θα περίμενε κανείς, κάηκε… από τα φλας των φωτογραφιών και τα «πηγαδάκια» με τον υπουργό, ο οποίος με μια Σαββατιάτική, καλοκαιρινή απόφασή του, έβαλε «ταφόπλακα» στο ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας, μην υπολογίζοντας τίποτε άλλο, από τα συμφέροντα των ημετέρων…

Μόνο ορισμένοι άνθρωποι του εμπορίου αντέδρασαν, όμως και πάλι, το αυτί του κ. Γεωργαντά και των υπολοίπων… εκλεκτών δεν ίδρωσε. Δεν… ίδρωσε, παρά το γεγονός ό,τι οι τυποποιητές από την Περιφέρεια Πελοποννήσου που συμμετείχαν με τα προϊόντα τους στην εν λόγω έκθεση, ήταν όπως κατήγγειλαν πολλοί εξ αυτών, ο ένας πάνω στον άλλο, σε ένα πολύ μικρό περίπτερο, με την προχειρότητα, τη μιζέρια και την… ανοργανωσιά να χαρακτηρίζει την προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής.

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.