ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

messinia

Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος


Ένα απόλυτο και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. “Εγώ θα συνεχίσω μέχρι τελευταία στιγμή να προσπαθώ να μη χαθεί αυτό το έργο”, για να προσθέσει στην συνέχεια και το λόγο για τον οποίο θα συνεχίσει δυναμικά την προσπάθεια αυτή “το οφείλουμε στην πόλη και τους πολίτες”. 
 Και με αυτόν τον τρόπο ο Δήμαρχος Καλαμάτας άρχισε να καταρρίπτει βήμα βήμα στην αποψινή του παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST το… αφήγημα που επιχείρησε να “στηθεί” με την εργαλειοποίηση του έργου “προκειμένου να ικανοποιήσουν κάποιοι τις προσωπικές τους επιδιώξεις και τις πολιτικές τους φιλοδοξίες”. Με συγκεκριμένο αποτύπωμα στο λόγο του και κατηγορηματικά υπέρ της υπεράσπισης των συμφερόντων της πόλης, ως θεσμικός εκφραστής της, ο Θανάσης Βασιλόπουλος αφού καυτηρίασε την αγένεια Μαλτέζου απέναντί του, υπογράμμισε πως “…όλοι αναγνωρίζουν πως η πόλη χρειάζεται αντιπλημμυρική θωράκιση. 
Η μεγάλη μας διαφορά είναι πως εμείς πιστεύουμε πως χρειαζόμαστε χθες” και εδώ άρχισε να εκθέτει όλους εκείνους που σε βάρος της πόλης καθυστερούν παίζοντας με τα ενδεχόμενα και τις εκθέσεις ιδεών, μια καθυστέρηση που μπορεί να φτάσει και τα 15 χρόνια! “Δεν μπορώ να δεχθώ το όχι και ούτε πως ο περιφερειάρχης που ήταν δήμαρχος θέλει το κακό της πόλης” τόνισε στην συνέχεια ενώ για τα συμφραζόμενα της στάσης -πολιτικής “εμμονής” του Νίκα ο ίδιος απάντησε: “…Εγώ ήμουν πρώτος αντιδήμαρχος, δεν άλλαξα ποτέ. Το βλέπω καλοπροαίρετα δε θεωρώ πως έχει πρόβλημα μαζί μου”.

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.