ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αναχρηματοδότηση δανείων Ο.Τ.Α. ζητά η ΠΕΔ Πελοποννήσου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλιού Δημαρχείου Δήμου Τρίπολης, η 6η  του 2015, συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΕΔ Πελοποννήσου. Οι σημαντικότερες αποφάσεις που ελήφθησαν ήταν οι παρακάτω:
Αναχρηματοδότηση δανείων Ο.Τ.Α. α΄βαθμού.
Δεδομένης της σπουδαιότητας του παραπάνω θέματος , το Δ.Σ. της ΠΕΔ, συζήτησε διεξοδικά το θέμα και ομόφωνα αποφάσισε:
Να υποβληθεί έγγραφο αίτημα μέσω της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος τόσο στο ΥΠ.ΕΣ. όσο και στο Τ. Π. & Δανείων, για ουσιαστική αλλαγή των όρων αναχρηματοδότησης των δανείων των Δήμων προκειμένου και να μην επιβαρυνθούν υπέρμετρα οι προϋπολογισμοί τους αλλά και να μπορούν να ασκήσουν ανεμπόδιστα το σύνολο των λειτουργιών τους με την προσφορά πολύτιμων υπηρεσιών προς το κοινωνικό σύνολο σε συνθήκες έντονης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
Προγραμματισμός
Εκφράστηκε η σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ. της ΠΕΔ Πελοποννήσου, για το Σχέδιο Απόφασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ για την συγκρότηση της ΠΕΑΣ, το οποίο εκπονήθηκε σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμοδίων Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ.
Διοικητικά και Οικονομικά θέματα
Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. όσον αφορά στα διοικητικά και  οικονομικά θέματα, πάρθηκαν ομόφωνα οι αποφάσεις.
Ορισμός εκπροσώπων της ΠΕΔ Πελοποννήσου σε Επιτροπές &Συμβούλια
Με ομόφωνες αποφάσεις, ορίστηκαν εκπρόσωποι της ΠΕΔ με τους αναπληρωτές τους σε Επιτροπές και Συμβούλια Περιφερειακού και Νομαρχιακού επιπέδου.
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου