ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

Συνελήφθησαν 50 άτομα σε μία μέρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (17.7.2015), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε τέσσερις (4) νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τετρακόσια ενενήντα εννέα (499) άτομα, εκ των οποίων τετρακόσια δεκατέσσερα (414) ήταν ημεδαποί και ογδόντα πέντε (85) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε τετρακόσια πενήντα (450) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν πενήντα τρία (153) άτομα, από τα οποία ενενήντα οκτώ (98) ήταν ημεδαποί και πενήντα πέντε (55) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πενήντα (50) άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για κλοπή.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για καταδικαστικό έγγραφο.
Δύο (2) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) ημεδαποί στην Αρκαδία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας (1) αλλοδαπός στην Αρκαδία, για πλαστογραφία και γιατί  διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Τρείς (3) αλλοδαποί στην Αρκαδία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Μία (1) ημεδαπή στην Κορινθία, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης, του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Κορίνθου, για ναρκωτικά.
Μία (1) ημεδαπή στην Κορινθία, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Οκτώ (8) ημεδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Έξι (6) ημεδαποί και τέσσερις (4) αλλοδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) ημεδαποί στην Κορινθία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης, του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Καλαμάτας, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
Ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, για καταδικαστικά έγγραφα.
Πέντε (5) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Πέντε (5) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τρείς (3) ημεδαποί στη Μεσσηνία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας (1) αλλοδαπός στη Μεσσηνία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες είκοσι επτά (227) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και τέσσερις (4) παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.