ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Νέοι Ομογενείς που συμμετέχουν στο Θερινό Σχολείο επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

emΎστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Μανιάτη, το Επιμελητήριο επισκέφτηκαν οι Νέοι Ομογενείς που συμμετέχουν στο Θερινό Σχολείο συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Παμμεσσηνιακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά κ. Θεόδωρο Τζελαλή και την επιστημονική υπεύθυνο του προγράμματος του Θερινού Σχολείου κα Ελένη Βολονάκη.
Οι Νέοι Ομογενείς ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για τον Επιμελητηριακό Θεσμό, τις αναπτυξιακές δραστηριότητες του Επιμελητηρίου και τους δόθηκε φάκελος με έντυπο πληροφοριακό υλικό που έχει επιμεληθεί «Γραφείο Υποδοχής Συνεδρίων, Επισκεπτών και Θεματικού Τουρισμού Μεσσηνίας (KCVB)» του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, που σκοπό έχει την ανάδειξη της Μεσσηνίας ως τουριστικού προορισμού.
Στην συνέχεια, ακολούθησαν ερωτήσεις από τους Νέους Ομογενείς, στις οποίες απάντησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Μανιάτης.
Η επίσκεψη των Νέων Ομογενών στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας και ο συνδυασμός μάθησης και διακοπών αποτελούν έναν από τους καλύτερους τρόπους γνωριμίας της Μεσσηνίας σε βάθος.
Share on Google Plus

About greekmme

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου