ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Αμφισβητείται ότι ο Καραμανλής «έδειξε» Μεϊμαράκη

Τζιτζικώστας: Τέτοιου είδους διαρροές κάνουν κακό στην παράταξη – Μητσοτάκης: Αν ο Καραμανλής θέλει να βγει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο να το πει ανοιχτά
nd4Νέα αναστάτωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό της νέας Νέας Δημοκρατίας η φημολογία ότι μέσω διαρροών ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εκφράζει τη στήριξή του στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.Σύμφωνα με τη διαρροή αυτή ο κ. Καραμανλής φέρεται να έχει δηλώσει ότι ο κ. Μεϊμαράκης είναι ο μοναδικός υποψήφιος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης την επόμενη ημέρα.
Ωστόσο δύο εκ των άλλων υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμφισβητούν ότι υπάρχει τέτοια παρέμβαση από τον Κώστα Καραμανλή.
«Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει τέτοια θέση. Τέτοιου είδους διαρροές κάνουν κακό στην παράταξη» δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
«Αν ο κ. Καραμανλής θέλει να βγει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο να το πει ανοιχτά. Δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά το αμφισβητώ», δήλωσε από την πλευρά του στο MEGA ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.