ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

alpha

Η ελευθερία των tv παρουσιαστών σταματά στο μικρόφωνο του καναλάρχη

alphaΔεν είναι η πρώτη φορά που καναλάρχης παρεμβαίνει on air σε εκπομπή του καναλιού του. Ποιος δεν θυμάται τις οργισμένες παρεμβάσεις του Γιάννη Αλαφούζου σε εκπομπές του ΣΚΑΙ, συνήθως για να τα ρίξει στην κυβέρνηση. Στη περίπτωση του Κοντομηνά ωστόσο που τηλεφώνησε στην πρωϊνή εκπομπή Happy day επειδή τα …πήρε κρανίο με κάτι που είπε ο παρουσιαστής Δ. Παπανώτας, είναι πρώτη φορά που καναλάρχης δηλώνει “ντροπή” για τους παρουσιαστές του και τους ξεφτελίζει στον αέρα.

Η παράδοση του ελέγχου σε ότιδήποτε λέγεται και μεταδίδεται που μεταβιβάστηκε από την κρατική ΕΡΤ της δεκαετίας του ’80, στην ιδιωτική τηλεόραση της δεκαετίας του ’90, απλά αποδίδει καρπούς.

Οι καναλάρχες, εκδότες, ιδιοκτήτες δεν ελέγχουν τι θα λεχθεί, δεν δίνουν μόνο γραμμή και κατεύθυνση μέσω των “δικών τους” σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Πλέον βγαίνουν απευθείας στις εκπομπές για να απειλήσουν και να απαιτήσουν και από τους δικούς τους να …ζητήσουν συγγνώμη. Και οι παρουσιαστές χαμογελαστοί ή μειλίχιοι να δηλώνουν “ναι πρόεδρε, και όλη την εκπομπή να πάρετε αν θέλετε”, “ναι πρόεδρε…”

«Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα με εσάς δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου»,ακούγεται να λέει οργισμένος ο ιδιοκτήτης του Alpha. «Μη μιλάς, άσε να τελειώσω», είπε στη Τσισμιλή που προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις.  «Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Και από τον Δημήτρη (Παπανώτα) και εσύ», είπε στον Δήμο Βερύκιο. «Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου ρε. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και με κάνατε και ντράπηκα σήμερα».

Ο Δ. Κοντομηνάς “ντράπηκε” επειδή έγινε ένα σχόλιο για τους πρόσφυγες στο Ελληνικό. Και οργισμένος μίλγαε για την ιδιωτική πρωτοβουλία που ταϊζει και τους παρουσιαστές του καναλιού του.

Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=ALmMV0UKoig

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.