ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πελοπόννησος

Είναι πολλές οι προτάσεις για κέντρα φιλοξενίας στην Πελοπόννησο

Στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της Γ'  ΕΣΣΟ 2016 στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη βρέθηκε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης,
Ο κ. Βαΐτσης μετά το πέρας της παρέλασης προχώρησε σε δηλώσεις για τη σημαντική αυτή μέρα στη ζωή των οπλιτών, αναφέροντας ότι θα προσφέρουν πάρα πολλά στην πατρίδα και θα κερδίσουν πάρα πολλά για τη συνέχεια της ζωής τους.
Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την εγκατάσταση προσφύγων, καθώς η 124ΠΒΕ έχει αναλάβει και κάνει αυτοψίες στους υποψήφιους χώρους στους οποίους θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες στην Τρίπολη, ο κ. Βαΐτσης απάντησε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά η Πολεμική Αεροπορία προσπαθούν να υποστηρίξουν το έργο αυτό το οποίο έχει ανατεθεί στην πατρίδα. 
Σύμφωνα με τις εκάστοτε διαταγές, όπως είπε ο αντιπτέραρχος, προσπαθούν να βρουν χώρους, προκειμένου να δημιουργηθούν χώροι φιλοξενίας, όπως είπε.
Υπάρχουν διάφορες προτάσεις για διάφορα σημεία σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι τελικό, επομένως, όπως υπογράμμισε, ο ίδιος δεν είναι σε θέση να ανακοινώσει κάτι που δεν ανήκει στην αρμοδιότητά του, εξάλλου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.