ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του στρατοπέδου στην Καλαμάτα λέει το υπουργείο!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για το θέμα που προέκυψε για το κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας.
kammenos kalamata6Δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του στρατοπέδου αναφέρει σε ανακοίνωση του, το Υπουργείο και σημειώνει ότι το θέμα προέκυψε από δημοσιεύματα που κινούνται στα όρια της επιστημονικής φαντασίας και παραπληροφόρησης τις οποίες δυστυχώς όπως αναφέρει επαναλαμβάνει και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας με επίσημο έγγραφό του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για το θέμα που προέκυψε από δημοσιεύματα στα όρια της επιστημονικής φαντασίας και παραπληροφόρησης τις οποίες δυστυχώς επαναλαμβάνει και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας με επίσημο έγγραφό του.
Όπως ενημερώθηκαν και οι Βουλευτές του νομού που επικοινώνησαν με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ισχύουν οι δηλώσεις του που έγιναν ήδη από τον Μάρτιο του 2015 για την Πτέρυγα Αεροπορικής Εκπαίδευσης 120 ΠΕΑ που εξελίσσεται σε Διεθνές Κέντρο Αεροπορικής Εκπαίδευσης.
Ουδέποτε υπήρξε θέμα κλεισίματος του στρατοπέδου όπως ανακοίνωσε ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού, πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων και έγινε αναπαραγωγή  στον τοπικό τύπο. Ισχύει όμως η δήλωση ότι δεν μπορεί η πληρότητα του στρατοπέδου να αγγίζει το 400% όταν οι ακριτικές μονάδες είναι υποστελεχωμένες.
Εδόθη δε εντολή να ερευνηθούν τα “αιτήματα” που υπεβλήθησαν στο παρελθόν από αρχές και παράγοντες για εξυπηρέτηση ρουσφετιών. Είναι ξεκάθαρο ότι τα ρουσφέτια τελείωσαν. Όλοι οι Έλληνες πολίτες υπηρετούν ισότιμα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.