ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Εμμένει στην αδιέξοδη πολιτική ο πρωθυπουργός

maksimou2Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα οδηγούνται σε αδιέξοδο και ενώ έχει προηγηθεί το κυβερνητικό «ναυάγιο» στο Παρίσι, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εμμένει στην εφαρμογή αντιλαϊκών πολιτικών θέτοντας το δίλημμα αν «θα μείνει η Ελλάδα στον δρόμο της εξυγίανσης ή θα επιστρέψει στην εποχή των ελλειμμάτων».
Σε άρθρο του στο «Έθνος της Κυριακής» τονίζει πως «θα συνεχίσουμε να τηρούμε τους δημοσιονομικούς μας στόχους. Και θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις» θέτοντας ως το πιο σημαντικό «μετά τη συμφωνία για την επόμενη μέρα» την «πολιτική σταθερότητα».
Ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι η Ελλάδα έκανε και θα συνεχίσει να κάνει αυτό που πρέπει και ως εκ τούτου οι δανειστές δεν πρέπει να εγείρουν παράλογες απαιτήσεις.
Σε άλλο σημείο του άρθρου του, θέτει το δίλημμα αν «θα μείνει η Ελλάδα στον δρόμο της εξυγίανσης, τηρώντας τους δημοσιονομικούς της στόχους και συνεχίζοντας τις μεταρρυθμίσεις, ή θα επιστρέψει στην εποχή των ελλειμμάτων και στην ανατροπή των μεταρρυθμίσεων».
Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙZΑ του καταλογίζει πως «πήγαν προχθές στο Λονδίνο και απέδειξαν ότι το ‘οικονομικό τους πρόγραμμα’ ταυτίζεται με τη διάλυση της χώρας! Κάνουν ό,τι μπορούν για να τινάξουν τα πάντα στον αέρα».
Τέλος, για το θέμα της συνεννόησης των δυο κομμάτων (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στην Κουμουνδούρου τονίζει πως «Αν αλλάξουν στάση σε ένα μόνο – στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας – η συνεννόηση μαζί τους μπορεί να γίνει και αύριο».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.