ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Με επιτυχία το διήμερο εργαστήριο στην Αρχαία Μεσσήνη για τη συγγραφή εκπαιδευτικών σεναρίων

DM6Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο εργαστήριο, σήμερα 7 Δεκεμβρίου, στην Αρχαία Μεσσήνη για τη συγγραφή εκπαιδευτικών σεναρίων , στο πλαίσιο του Διεθνούς Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, αναφέρθηκε στη σημασία του Φεστιβάλ για τη διάδοση της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου μας. Ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Ελληνογερμανικής Αγωγής για την επιστημονική υποστήριξη του εργαστηρίου  καθώς και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν. Τις εργασίες παρακολούθησε και ο Αρχαιολόγος κ. Πέτρος Θέμελης ο οποίος με τη σειρά του τόνισε τη σημασία αναβάθμισης και προβολής του Φεστιβάλ.
DM5Πριν την απονομή των επαίνων συμμετοχής, με την οποία ολοκληρώθηκε το διήμερο εργαστήριο , πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μεσσήνης , του κ. Θέμελη και όλων των εμπλεκομένων για την υλοποίηση του Φεστιβάλ κατά την οποία αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν στην από κοινού δράση για την αναβάθμισή του.
Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου αλλά και στην τελετή απονομής επαίνων, το παρόν έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος , ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Δαβίλλας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης Λίνα Καμαρινοπούλου και ο Πρόεδρος της ΤΚ Αρχαίας Μεσσήνης Χρήστος Αθανασακόπουλος. Από την πλευρά της Ελληνογερμανικής Αγωγής παραβρέθηκαν οι κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος, Στουραΐτης Ηλίας και η κα Ρίβιου Κατερίνα . Τέλος , η εταιρεία   Μedia Suit μέσω των εκπροσώπων της  ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς για τις διαδικτυακές εφαρμογές των σεναρίων.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.