ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Τους εκπροσώπους των νέων αγροτών δέχθηκε ο Κ. Παπούλιας

papoulias0807ioΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε, το μεσημέρι, το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, αποτελούμενο από τους Θόδωρο Βασιλόπουλο (πρόεδρος), Νίκο Παυλονάσιο (αντιπρόεδρος), Στέλιο Βογιατζή (γεν. γραμματέας), Λεωνίδα Αρνίδη (ταμίας) και Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο (αναπλ. γραμματέας).
Τα μέλη της αντιπροσωπείας των νέων αγροτών προσέφεραν στον κ. Παπούλια βιολογικά προϊόντα και τον ευχαρίστησαν για την σταθερή υποστήριξή του, ενώ ζήτησαν τη βοήθειά του, ώστε να γίνει γνωστή η προσπάθειά τους και στην Ευρώπη.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού τους ευχαρίστησε, δεσμεύτηκε ότι θα τους υποστηρίξει τονίζοντας:
«Θα είμαι κοντά σας, γιατί σας εκτιμώ και πρέπει να βοηθηθείτε γιατί κάνετε κάτι που δεν ξέρω πόσοι από τους νέους της πρωτεύουσας θα το έκαναν.
Χωρίς να τους προσβάλω, ξέρω ότι η δουλειά σας μπορεί να είναι αποδοτική, μπορεί να σας ικανοποιεί γιατί σας δίνει κάτι από τον κόπο που δίνετε και εσείς, αλλά είναι μια δουλειά δύσκολη και θέλει επιμονή και επιμέλεια».
«Έχουμε κάνει κάποια βήματα -σαφώς μέσα από όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας, η κρίση έχει φέρει πολλές επιπτώσεις- και προσπαθούμε με ζήλο και αγάπη να ξαναβάλουμε εμπρός στη μηχανή που λέγεται αγροτική ατμομηχανή και να πάμε ένα βήμα μπροστά τη χώρα μας», είπε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Βασιλόπουλος, εκ μέρους των νέων αγροτών, και τόνισε: «Δύναμη είναι η ποιότητά μας. Έτσι θα νικήσουμε

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.