ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

Οδεύει προς Μεσσηνία ο Οδ. Βουδούρης ως υποψήφιος Βουλευτής

boudouris surizaΕκπροσωπεί την “διεύρυνση”, τους “Πασοκογενείς” και τους…”Δημαρίτες”!
Η αναμενόμενη συνάντηση μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Οδυσσέα Βουδούρη, επιτέλους πραγματοποιήθηκε και υπήρξε μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση! Ωστόσο, δυο ενδιαφέροντα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά.
Το ένα είναι εάν η αναμενόμενη ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ, γίνει ως “πρόσωπο” ή ως “κίνηση”. Δηλαδή ως …Βουδούρης θα υλοποιηθεί η σύγκλιση “αρχών” που αναφέρει η ανακοίνωση ή ως “Πολίτες-Πρώτα”. Με λίγα λόγια η …σύγκλιση θα δημιουργήσει μια ακόμη συνιστώσα ή θα είναι μια ακόμη προσωπική ένταξη του Βουδούρη σε κόμμα, όπως άλλωστε γίνεται με τον ίδιο τα τελευταία χρόνια.
Θυμίζουμε πως εκλέχτηκε το 2009 με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Βουδούρης ως Βουλευτής Μεσσηνίας, έφυγε στη συνέχεια και στις εκλογές του 2012 εκλέχτηκε ως Βουλευτής στη Β´ Αθήνας ως βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, για να αποχωρήσει και από το κόμμα του Φ. Κουβέλη και ως Ανεξάρτητος να …δημιουργήσει την κίνηση “Πολίτες Πρώτα”. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον στήριξε στις Περιφερειακές εκλογές βγάζοντάς τον, υποψήφιο Περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο. Το “καπέλωμα” των ΣΥΡΙΖΑίων δημιούργησε τριβές τόσο στα στελέχη όσο και στους ψηφοφόρους οι οποίοι είχαν αυξηθεί από ΠΑΣΟΚους.
Κινδύνεψε όμως να χάσει την δεύτερη θέση από τους Πασοκογενείς του Γιώργου Δέδε. Μια παράταξη που δημιουργήθηκε άρον-άρον επειδή κάποιοι “έφυγαν” από τον Τατούλη, όταν η Ν.Δ. θα τον στήριζε βάζοντας σε Μεσσηνία και Κόρινθο …γαλάζιους Αντιπεριφερειάρχες!
Τώρα η ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η…τέταρτη κομματική μετακίνηση του Βουδούρη μέσα σε μια τριετία, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο στη πολιτική κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στην Ελλάδα.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Το δεύτερο στοιχείο που δεν έγινε γνωστό, είναι το… που θα είναι υποψήφιος Βουλευτής. Στη Μεσσηνία ή στην Αθήνα;
Όσο και αν είναι πρόωρο, ή αν θεωρηθεί “μικροπρέπεια” να διατυπώνεται ένα τέτοιο ερώτημα, μπροστά στο… μεγαλείο της κοινής πορείας για το καλό της…χώρας κ.λ.π, κ.λ.π, ΑΥΤΟ είναι που έχει ενδιαφέρον και απασχολεί κυρίως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε Μεσσηνία και Αθήνα!
Έχει διαρρεύσει πως θα είναι υποψήφιος στην… μεγάλη Αθήνα με τους πολλούς υποψηφίους. Όμως δεν είναι αληθές. Είναι μεγαλύτερη η άρνηση των εν Αθήναις υποψηφίων-στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και δυσκολότερη η εκλογή κάποιου. Για το αληθές αυτού, δείτε τους επιλαχόντες των μεγάλων κομμάτων για να διαπιστώσετε ποσά μεγάλα “πολιτικά ονόματα” είναι στη λίστα των μη εκλεγέντων σε Α΄ και Β΄ Περιφέρεια της Αθήνας!

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.