ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

Δεύτερη παρέμβαση Σαμαρά πριν την τελευταία κρίσιμη ψηφοφορία για Πρόεδρο

samaras001Με το βλέμμα στραμμένο στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός θα προβεί σε δεύτερη παρέμβαση λίγα εικοσιτετράωρα πριν την τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία.
Δεύτερη παρέμβαση θα κάνει ο Πρωθυπουργός, όπως όλα δείχνουν, την Κυριακή, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου στη Βουλή.
Ο κ. Σαμαράς, αν και δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει σε μία πολιτική πρωτοβουλία, θα επαναλάβει το διακύβευμα των εκλογών και θα τονίσει πως η πολιτική αστάθεια και οι πρόωρες εκλογές θα είναι καταστροφικές για τη χώρα. Στην κυβέρνηση εκτιμούν πως οι βουλευτές έστω και την τελευταία στιγμή θα to αντιληφθούν και θα στηρίξουν τον Σταύρο Δήμα.
Το μήνυμα του πρωθυπουργού αναμένεται να είναι υπερκομματικό, με άξονα πως η πατρίδα πρέπει να είναι πάνω από τα κόμματα, σε μια προσπάθεια να θέσει τους βουλευτές προ των ευθυνών τους ενώ παράλληλα, θα αναφερθεί στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν πως η πλειοψηφία των πολιτών δεν επιθυμεί πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Στον ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, θεωρούν πως οι εκλογές είναι μονόδρομος και πως η κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να εκλέξει Πρόεδρο την ερχόμενη Δευτέρα.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.