ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Ανοργάνωτη επικοινωνιακά η κυβέρνηση αναζητά τα φοβικά διλήμματα

Ανοργάνωτη επικοινωνιακά η κυβέρνηση αναζητά τα φοβικά διλήμματα

Μετά από μία σειρά από επικοινωνιακές και λειτουργικές γκάφες που κόστισαν επικοινωνιακά στην κυβέρνηση και κυρίως στον Ελληνικό λαό ..που λούστηκε όλες τις αστοχίες, η Ελλάδα «σέρνεται» στο παιχνίδι που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε την πολιτική αποσταθεροποίηση και αναγκάζει την κυβέρνηση που δεν μπορεί πια να ορίσει την ατζέντα, να υποχρεώνεται σε εκλογές με τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις ανοικτές.
Η κυβέρνηση δεν κατάφερε τελικά ούτε την περιβόητη έξοδο από το μνημόνιο να πιστωθεί.
Σε κάθε περίπτωση η στάση του ΣΥΡΙΖΑ, κρίνεται ανθελληνική, αφού δεν συστρατεύει τη φωνή του με τις όποιες προτάσεις του απέναντι στις διεθνείς αγορές και την Τρόικα. Από την άλλη η κυβέρνηση, όμηρος της μικρο-καθημερινότητας, πνίγηκε στο σάλιο της. Στηρίζεται στους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της, αφού δεν πέτυχε να πείσει νέους για το ορθό των επιλογών της, ούτε καν προσπάθησε.
Για την κυβέρνηση, τα εκβιαστικά διλήμματα περί χάους του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνονται πάλι μονόδρομος για τις εκλογές που μπορεί να έρθουν, αλλά και ως «δικαιολογία» προς τους ανεξάρτητους βουλευτές που θα κληθούν να ψηφίσουν για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση δεν κατάφερε να δώσει ούτε το πολιτικό άλλοθι σε ανεξάρτητους βουλευτές που καθημερινά «παρακαλούσαν» στα κανάλια, για μία καλή πολιτική πράξη για να στηρίξουν την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας υπό το φόβο πάντα της μη επανεκλογής τους.
Ο πολιτικός χρόνος είναι πολύ λίγος και το παιχνίδι της επικοινωνίας θα είναι πολύ δυνατό. Σίγουρα δεν θα στηριχτεί στην κεφαλαιοποίηση του έργου του καθενός, αφού αποδείχτηκε πως δεν υπάρχει τέτοια επικοινωνιακή επάρκεια, αλλά στην επισήμανση της ανικανότητας του αντιπάλου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.