ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

πολιτική

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Μεσσήνης οργάνωσαν χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κατασκευών

dm13Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Μεσσήνης οργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία χριστουγεννιάτικο εργαστήρι κατασκευών την Κυριακή 21/12/2014 στην οδό 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Μεσσήνης. Οι Λιλιπούτειοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη, να φωτογραφηθούν μαζί του, αλλά και να του γράψουν το γράμμα τους. Με τη βοήθεια των παιδαγωγών έφτιαξαν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη τους μοίρασαν μπαλόνια και γλυκίσματα. Σκοπός της εκδήλωσης πρωτίστως η δημιουργική απασχόληση και η χαρά των παιδιών της πόλης, αλλά και η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα, αφού το εισιτήριο ήταν δύο συσκευασίες τροφίμων για κάθε παιδί.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος επιβράβευσε τις πρωτοβουλίες και τις παιδαγωγικές πρακτικές που ενισχύουν την αξία της προσφοράς στο συνάνθρωπο και ευχαρίστησε  όλους τους γονείς για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα αλληλεγγύης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος κα Τσέλιου, ο Πρόεδρος της ΚΕΑΔΗΜ Βασίλης Σαραντόπουλος , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Σάκης Βλαχοδημητρόπουλος και η Πρόεδρος της Δ.Κ. Μεσσήνης Λίνα Καμαρινοπούλου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.