ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Σκοτενες συμφωνιες για το haircut...

Σκοτεινά σημεία βλέπει ο Αντώνης Σαμαράς στη συμφωνία για το κούρεμα του ελληνικού χρέους. Σε άρθρο του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο πρόεδρος της ΝΔ, κατηγορεί την κυβέρνηση πως μετά από δέκα χρόνια θυσίες και αφού πωληθεί η δημόσια περιουσία η χώρα θα βρεθεί ακριβώς εκεί που ήταν το 2009.
Ο Αντ. Σαμαράς επισημαίνει πως η στάση και οι θέσεις του κόμματος του όλο το τελευταίο διάστημα έχουν δικαιωθεί και ζητά αυτό να αναγνωριστεί από όσους έκαναν σκληρή και κακόπιστη κριτική στον ίδιο και στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Ο πρόεδρος της ΝΔ εκτιμά πως το κούρεμα έγινε αναπόφευκτο γιατί το χρέος έγινε μη βιώσιμο και αυτή η εξέλιξη, όπως τονίζει, φωτογραφίζει την πλήρη αποτυχία της πολιτικής που εφαρμόστηκε μέχρι σήμερα......
"Οποιος πανηγυρίζει, απλώς αυτο-γελοιοποιείται", τονίζει ο κ. Σαμαράς, υπενθυμίζοντας τη θέση της κυβέρνησης κατά το παρελθόν πως το κούρεμα θα έπρεπε να αποφευχθεί γιατί θα κινδύνευε σοβαρά τόσο το τραπεζικό σύστημα όσο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Κάνοντας λόγο για αδιαμφισβήτητη αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε την Ελλάδα με χρέος προς ΑΕΠ 120% και της επέβαλε μια " σωτηρία" που αντί να προκαλέσει μείωση του ελλείματος προκάλεσε αύξηση της ύφεσης.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.