ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Δημοσκόπηση GPO: Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ «πάση θυσία» λένε 8 στους 10

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα της μεγάλης δημοσκόπησης της GPO για την εκπομπή του MEGA «Ανατροπή» στην τελική ευθεία προς την κάλπη, κι ενώ η πολιτική αντιπαράθεση κορυφώνεται με αιχμή τον κίνδυνο εξόδου της χώρας από το ευρώ, αλλά και για τη φορολογία.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι πολίτες πιστεύουν στη συντριπτική τους πλειονότητα ότι η χώρα μας πρέπει να μείνει πάση θυσία στην Ευρωζώνη, αφού στο σχετικό ερώτημα απαντούν "ναι" σε ποσοστό 59,7% και "μάλλον ναι" σε ποσοστό 20,6%. "Όχι" και "μάλλον όχι" απαντούν σε ποσοστό 17,2%, ενώ "δεν ξέρω/δεν απαντώ" δηλώνει το 2,5%.
Ερωτηθέντες εάν πιστεύουν ότι ο κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη έχει περάσει οριστικά, οι συμμετέχοντες στην έρευνα απαντούν αρνητικά σε ποσοστό 55% ("Όχι" 36,1% - "Μάλλον όχι" 18,9%) και θετικά σε ποσοστό 40,7% ("Ναι" 25,2% - "Μάλλον ναι" 15,5%). "Δεν ξέρω/δεν απαντώ" δηλώνει το 4,3%.
Η έρευνα της GPO καταγράφει τη δύναμη των κομμάτων και τον βαθμό ενδιαφέροντος των πολιτών για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που σχετίζονται, μεταξύ άλλων, με τις προθέσεις των αναποφάσιστων και τα θέματα που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.
Η εκπομπή του MEGA "Ανατροπή", με τον Γιάννη Πρετεντέρη, θα προβληθεί απόψε στις στις 23:40.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.