ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

Πού στοχεύουν τα κομματικά επιτελεία Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

nd surizaΤις «πολλές φορές αντικρουόμενες δηλώσεις» μεταξύ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να αναδείξουν στη Ν.Δ. με αιχμή του δόρατος το γεγονός ότι, κατά τη γνώμη τους, υπάρχει «κρυφή ατζέντα Τσίπρα» η οποία «θα καταλήξει σε εσωτερικό δανεισμό από τις καταθέσεις των πολιτών». Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θέλει να γίνει πρωθυπουργός υποσχόμενος ό,τι και ο Παπανδρέου αλλά με άδεια ταμεία».
Μετά τη χθεσινή στήριξη από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, στο στόχαστρο της Συγγρού, θα μπουν και πάλι οι ψηφοφόροι της ευρύτερης δεξιάς παράταξης (Χρυσή Αυγή, ΑΝΕΛ. ΛΑΟΣ) με τη θεωρία της χαμένης ψήφου, αλλά και όσοι από τη μεγάλη δεξαμενή των αναποφάσιστων «επιμένουν ευρωπαϊκά», όπως λένε χαρακτηριστικά. Προβληματισμός υπάρχει για την Αττική και τη μεγάλη διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως σε Β΄Αθηνών και Β΄ Πειραιά.
Την ίδια ώρα, στην Κουμουνδούρου αναφέρονται στην απήχηση που είχε η χθεσινή διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, μέσω του twitter η οποία πριν ακόμη ξεκινήσει «έγινε 1ο trending topic στην Ελλάδα και 3ο trending παγκοσμίως (με περίπου 32.000 tweets). Όπως λένε, είναι δείγμα του διεθνούς ενδιαφέροντος γύρω από τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Και τη συγκρίνουν με την συστηματική – όπως λένε -άρνηση του κ. Σαμαρά να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου με τον Αλέξη Τσίπρα.
Στη σημερινή προεκλογική ατζέντα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα μιλήσει στις 17:00 στη Ρόδο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα επισκεφθεί το Ηράκλειο Κρήτης, όπου στις 18:00 θα μιλήσει σε ξενοδοχείο της πόλης. O πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, θα επισκεφτεί τη Βόρεια Ελλάδα (Δράμα, Καβάλα, Κομοτηνή και Ξάνθη) και στις 18.00, θα μιλήσει σε ξενοδοχείο της Ξάνθης. Στο Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει δημόσια συζήτηση με τους κατοίκους του Πειραιά στις 20:00, στο χώρο Πολιτισμού «1911».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.