ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

αγροτικά

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΑΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Συνέχεια των σεμιναρίων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Ερευνητικού προγράμματος ARTOLIO στο Τμήμα Ελαίας Καλαμάτας. Σε συνέχεια σειράς επιτυχημένων σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Τμήμα Ελαίας Καλαμάτα, σας προσκαλούμε στο επόμενο σεμινάριο 4 ωρών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022
στις 09:30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΛΓΟ Λακωνικής 87 στην Καλαμάτα και θα αφορά ορθές πρακτικές ελαιοποίησης στο ελαιοτριβείο για την παραγωγή ανώτερης ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου. Το σεμινάριο θα γίνει από τον υπεύθυνο ποιότητας ελαιολάδου του προγράμματος EHUD SORIANO Panel leader διεθνή κριτή ελαιολάδου υπεύθυνο ελαιοτριβείων στο Ισραήλ και επιστημονικό συνεργάτη του Vulcani Center (ΕθΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ του ΙΣΡΑΗΛ) Leader του προγράμματος ARTOLIO.
 Στο τέλος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με τους συμμετέχοντες ελαιοτριβείς παραγωγούς τυποποιητές και λοιπούς συμμετέχοντες για το κρίσιμο ζήτημα βελτίωσης της ποιότητας του παραγόμενου ελαιολάδου. Μετάφραση και παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από τον υπεύθυνο του Προγράμματος για τον ΕΛΓΟ κ. Παναγιώτη Κάτσαρη και τον υπεύθυνο Marketing κ. Ηλία Καλφακάκο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις δράσεις του παραγωγοί και ελαιοτριβείς του Νομού Μεσσηνίας μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και στα τηλέφωνα 2721091984 / 2721029812 / 2721027133 εργάσιμες ημέρες και ώρες, αναζητώντας τον υπεύθυνο του προγράμματος κο Παναγιώτη Κάτσαρη.

About Freegr network

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.