ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ελλάδα

ΑΓΡΙΑΚ ΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ...

MELIGALAS 4 XRYSH AYGHΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Ξεσαλώνουν από χθες κατά της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού οι τελευταίοι εναπομείναντες εραστές του Μνημονίου και όργανα του κατοχικού ανδρεικέλου της απαίσιας φράου Μέρκελ, (φον) Αντωνάκη Σαμαρά, γιατί -λένε- «έδιωξε το δήμαρχο Μελιγαλά και βεβήλωσε το μνημόσυνο της Πηγάδας». Η απάντησή μας:
1ον) Ο προσωρινός (βλέπετε για κακή του τύχη έρχονται οι εκλογές.) δήμαρχος Μελιγαλά, προκειμένου να φανεί αρεστός στον (φον) Αντωνάκη και να πάρει το πολυπόθητο «χρίσμα» στις επόμενες εκλογές, αλλά και στους κομμουνιστές ώστε να εισπράξει στον Β΄ Γύρο τις ψήφους τους (όπως συνέβη το 2010), είπε επί λέξει τα εξής:«Ήταν οι εποχές που η Ελλάδα πολεμούσε να διώξει τους κατακτητές της. Κι ο σφετερισμός της εξουσίας εκφράστηκε με δύο αντίπαλα πολιτικά μέρη που ταλαιπώρησαν την χώρα για πολλά χρόνια». Μετά απ’ αυτήν την πρωτοφανή εξίσωση θυτών και θυμάτων, κρίναμε ότι δεν δικαιούται να ομιλεί έτσι στον συγκεκριμένο χώρο και του αφαιρέσαμε το λόγο. Η πολιτική του «μεσαίου χώρου» και των «ίσων αποστάσεων», δεν έχει καμία θέση στον συγκεκριμένο χώρο σφαγής των Ελλήνων από τις ορδές του Άρη Βελουχιώτη! Αλλού αυτά Μπάμη!
2ον) Ο σαμαρόφρων εκπρόσωπος της «επιτροπής θυμάτων» (όπως παρουσιάζεται), Χ. Μπένος, που κάθε χρόνο μοιράζει στους λόγους του στην Πηγάδα συγχωροχάρτια στους σφαγείς, ως νέος Πάπας της Ρώμης, τόλμησε να δώσει συνέντευξη ανήμερα της σφαγής στον γνωστό κομμουνιστή δημοσιογράφο Πετρόγιαννη και να αποκαλέσει τον συμμοριτοπόλεμο «εμφύλιο» και «αδερφοπόλεμο». Δικαίωμά του να θεωρεί «αδέρφια» του τους βουλγαροκομμουνιστές σφαγείς του ελληνικού λαού κι όποιους άλλους θέλει. Αλλά, στην Πηγάδα του Μελιγαλά δεν θα επιτρέψουμε να ακούγονται τέτοιες βλασφημίες! Ας πάει να τα πει αυτά στην Μακρόνησο και στον Αι-
Στράτη, όταν ο (φον) Αντωνάκης -ακολουθώντας τα βήματα του προκατόχου του Κ. Καραμανλή- πάει εκεί για. προσκύνημα! Η Πηγάδα δεν προσφέρεται για. «υπέρβαση» και ως τούτου είναι ανεπιθύμητος στο χώρο!
3ον) Είναι αποκορύφωση του θράσους, να μιλούν για «βεβήλωση» της Πηγάδας, αυτοί που τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχουν πατήσει τα κουλά τους στον Μελιγαλά, αυτοί που μέχρι πριν από δύο μήνες συγκυβερνούσαν με το κόμμα του αμετανόητου κομμουνιστή και θαυμαστή του αρχισφαγέα Βελουχιώτη, Κουβέλη, αυτοί που σήμερα συγκυβερνούν με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που αναγνώρισε ως «εθνική αντίσταση» τους σφαγείς του Μελιγαλά και τους έδωσε και συντάξεις, κ.τ.λ., κ.τ.λ. Κι είναι δέκα φορές θράσος να τα λένε αυτά στους χρυσαυγίτες, χάρις στη συνεχή 20ετή παρουσία των οποίων οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται ακόμα και από πέρυσι -που έχουμε τη δυνατότητα- με την παρουσία 5.000 κόσμου και 14 βουλευτών!
4ον) Να δούμε τι θα λένε οι ελαφροδεξιοί ξεφτίλες του χρόνου τέτοια εποχή, όταν το κόμμα τους θα συγκυβερνά επίσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή τους απευθείας πολιτικούς απογόνους των σφαγέων, που μόλις προ διμήνου βρώμισαν την Καλαμάτα με ελεεινά συνθήματα, όπως «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» και «Τότε στον Μελιγαλά κάναμε μισή δουλειά»!
5ον) Κάποιοι ξεχνούν το υψηλό ποσοστό που έλαβε η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Οιχαλίας (8,72%), το οποίο σίγουρα τώρα έχει τριπλασιαστεί, και νομίζουν ότι στις δημοτικές εκλογές θα μας βάλουν στο σακούλι τους. Αλλά, τον Μάιο του 2014 θα δούνε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!
(ΥΓ): Γιατί αυτοί μόνο για υστερόγραφα είναι. Διαβάσαμε και μια ανακοίνωση εις βάρος μας από το καταρρέον κόμμα του Ηλιο-Καμ(μ)ένου (καθότι έκανε 2 μήνες διακοπές με το κότερο που είναι παροπλισμένο), στην οποία μας κατηγορούν ότι είμαστε όργανα του κατεστημένου. Απαιτείται θράσος χιλίων πιθήκων, να μιλάει για κατεστημένο ένα κόμμα που ο αρχηγός του ήταν μέχρι πέρυσι βουλευτής και υπουργός του ενός από τους δύο βασικούς πυλώνες του αμαρτωλού κατεστημένου και όλα τα βασικά στελέχη του ομοίως! Εξάλλου, τι γυρεύουν αυτοί με την Πηγάδα του Μελιγαλά; Αφού -όπως είπε κι ο Ηλιο-Καμ(μ)ένος πρόκειται να συγκυβερνήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.