Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ελαιολάδου, πιστοποιημένα από τον Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Επαγγελματιών STAREGISTER.
Διδάσκουν οι κ.κ. Λαζαράκη και Χριστοπούλου (Αναγνωρισμένες εκπαιδεύτριες από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου)
Η Εταιρεία PARATUS Europe (www.paratuseurope.eu) διοργανώνει στην Αθήνα στις 13 & 14 Οκτωβρίου, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί στην Πιστοποίηση των εκπαιδευομένων στην βαθμίδα “Φίλαιος” του σχήματος πιστοποίησης επαγγελματιών Olive Oil Expert.
Παράλληλα από 13 έως 17 Οκτωβρίου διοργανώνεται και το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί στην Πιστοποίηση των εκπαιδευομένων στην βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert” του σχήματος πιστοποίησης επαγγελματιών Olive Oil Expert.
Οι εκπαιδεύτριες κ.κ. Λαζαράκη και Χριστοπούλου, είναι οι μοναδικές στην Ελλάδα, αναγνωρισμένες εκπαιδεύτριες από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου (IOC).
Τα ανωτέρω εκπαιδευτικά προγράμματα είναι Πιστοποιημένα από τον διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης STAREGISTER. Ολοκληρώνοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα, η επιτυχία στην γραπτή και στην γευσιγνωστική (μόνο για την βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert”) εξέταση, επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να εγγραφούν σαν πιστοποιημένοι επαγγελματίες στις αντίστοιχες βαθμίδες Πιστοποίησης, στον Φορέα Πιστοποίησης STAREGISTER.
Τα συγκεκριμένο Εκπαιδευτικά Προγράμματα, απευθύνονται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Σε στελέχη του χώρου των τροφίμων και της εστίασης, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με το ελαιόλαδο και την γευσιγνωσία του.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την βαθμίδα “Φίλαιος”, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του ελαιολάδου να διεισδύσουν στον κόσμο των μυστικών του.
Αντίστοιχα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert”, απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του ελαιολάδου.
Για την συμμετοχή στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία των συμμετεχόντων σε γνώσεις ελαιολάδου ή γευσιγνωσίας.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου