ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

ΕΚτος ΕΠΟ θελουν τον Σταθοπουλο

Ήταν κοινό μυστικό, αλλά ο κ. Άρης δεν το… ήξερε. Η μη τοποθέτηση του Άρη Σταθόπουλου σε κάποια από τις Επιτροπές της ΕΠΟ, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας , ωστόσο η απόφαση του Γ. Σαρρή δεν ήταν ξαφνική.
Το θέμα με τον κ. Άρη ξεκίνησε πριν από τις εκλογές. Ενας αριθμός Ενώσεων δεν τον ήθελε στη νέα κατάσταση της ΕΠΟ, όποια κι αν ήταν αυτή. Υπήρξαν δηλαδή ενστάσεις για τον Σταθόπουλο από Ενώσεις που στήριζαν τόσο την πλευρά Σαρρή, όσο και την κίνηση Γκαγκάτση. Δεν ήταν, όμως, μόνο ο Σταθόπουλος το… μαύρο πρόβατο. Υπήρχαν κι άλλοι, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Προύντζος, στον οποίο με την ευκαιρία ευχόμαστε περαστικά για την περιπέτεια της υγείας του (σ.σ. θυμίζουμε ότι υπέστη καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύεται στο Απολλώνιο νοσοκομείο). Στην αρχή υπήρχε σκέψη να μείνουν αμφότεροι ακόμα και εκτός ψηφοδελτίου, κάτι που πάντως θα δημιουργούσε τριγμούς στην προεκλογική εκστρατεία του Σαρρή. Αυτός ήταν και ο λόγος που η όποια κίνηση, αποφασίστηκε από την παράταξη να γίνει μετά τις εκλογές. Ο “σκληρός πυρήνας” της παράταξης Σαρρή, δέχτηκε αυτό το συμβιβασμό, απαίτησε ωστόσο μετά τις εκλογές να ληφθούν… μέτρα. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων της ΕΠΟ, αυτοί που πήραν λιγότερους ψήφους ήταν οι Σταθόπουλος και Προύντζος, κάτι που φανέρωνε την δυσαρέσκεια των Ενώσεων. Ειδικά για τον Άρη Σταθόπουλο που έλαβε 35 ψήφους, τις λιγότερες από όσους μπήκαν στο ψηφοδέλτιο του Σαρρή…
  Το πρώτο… μήνυμα
Το πρώτο μήνυμα, ο Άρης Σταθόπουλος το πήρε κατά τη συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας, που έγινε για να συγκροτηθεί το προεδρείο της Ομοσπονδίας. Μετά από 20 και πλέον χρόνια, δεν ήταν στο προεδρείο κάτι που πάντως ερμηνεύτηκε ως… ανανεωτική κίνηση του του πρόέδρου Γ. Σαρρή, αφού εκτός θέσεων έμειναν και άλλα “βαριά ονόματα” όπως οι Οικονομίδης, Ανασοπουλος, Γκιρτζίκης και Προυντζος.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.